جستجو
رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > پشتیبانی فولاد مبارکه از قطعه‌سازان خودرو

پشتیبانی فولاد مبارکه از قطعه‌سازان خودرو

پشتیبانی فولاد مبارکه از قطعه‌سازان خودرو
شرکت فولاد مبارکه در راستای جلب رضایت مشتریان خود، علاوه بر تأمین نیاز صنایع خودروسازی و قطعه‌سازان خودرو، تسهیلات قابل توجهی را در اختیار آنان قرار می‌دهد.

دومین روز نشست هم‌اندیشی فولاد مبارکه و شرکای کسب و کار گروه مشتریان در عرصه شرکت‌های قطعه‌سازی خودرو در تهران برگزار ‌شد؛ افزایش مدت خریدهای اعتباری و برقراری مجدد خریدهای مستقیم از مهم ترین مسایل و خواسته های مشتریان صنایع خودروسازی و قطعه سازان در دومین روز همایش شرکت فولاد مبارکه با شرکای کسب وکار خود بود.

وی تصریح کرد: با توجه به درخواست مشریان فولاد مبارکه مبنی بر فراهم شدن امکان خرید اعتباری بلندمدت محصولات از این شرکت، تلاش خواهیم کرد که قطعه‌سازان نیز بتوانند محصولات فولاد مبارکه را با توجه به کارمزدهای بانکی به صورت اعتباری تا ۶ ماه خریداری کنند.

جوانبخت عنوان داشت: فولاد مبارکه درصدد است تا به صورت اعتباری با مشتریان خود کار کند و امیدواریم بتوانیم عرضه محصولات انباری را که خواسته مشتریان ما در این نشست بود را بار دیگر آغاز کنیم.

فولاد مبارکه درصدد تأمین پایدار نیاز خودروسازان کشور است

محمد تاجمیرریاحی در این نشست با تأکید بر ضرورت ثبات قیمت محصولات مورد نیاز قطعه‌سازی خودرو اظهار کرد: ثبات قیمت برای تولید فولاد مبارکه اهمیت به‌سزایی دارد چراکه در غیر این صورت چالش ایجاد خواهد شد و برای مشتریان این شرکت نیز ثبات قیمت بسیار مهم است.

مدیر فروش داخلی شرکت فولاد مبارکه با بیان این که مشتریان فولاد مبارکه خواستار ثبات نرخ ورق‌های فولادی هستند و این امر خواسته هر دو طرف است، افزود: فولاد مبارکه نمی‌تواند تعامل با مشتریان خود نداشته باشد چراکه ارتباط با مشتریان ضامن تداوم پوشش خواسته‌های آنان است.

وی خاطرنشان کرد: ضروری است که واحدهای تولیدی کشور مطالبه خود را از مجلس شورای اسلامی و وزارت صمت مبنی بر شفافیت عرضه کالا در بورس را اعلام کنند چراکه بورس در تمام دنیا محلی برای کشف قیمت محسوب می‌شود.

مدیر پشتیبانی فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به مصرف محصولات ورق‌های فولادی در خودروسازان کشور خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ میزان مصرف ورق‌های فولادی در صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی کشور یک میلیون و ۶۱۴ هزار تن بود اما در سال ۹۷ و ۹۸ روند آن کاهش یافت و پیش‌بینی ما این است که در چشم‌انداز ۱۴۰۴ و میزان مصرف محصولات ورق فولادی در صنایع خودروسازی کشور به حدود ۲ میلیون تن در سال افزایش یابد.

وی اذعان داشت: آمارها نشان می‌دهد که در سال جاری میزان مصرف محصولات ورق فولادی در صنایع خودروسازی کشور به حدود یک میلیون و ۲۲۴ هزار تن رسیده است.

آقازینلی تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده و بازخورد دریافتی آن از قطعه‌سازان و مشتریان گروه حمل و نقل بهبود و پایداری کیفیت محصول، خوش‌قولی و تحویل به موقع محصولات، تأمین حداکثر نیاز قطعه‌سازان، کاهش زمان رسیدگی به شکایات فنی، امکان استفاده از اعتبارات اسنادی ال.سی در بلندمدت، تأمین محصولات انباری درجه یک خودرویی و ایجاد تناسب بین مبالغ خسارت پرداخت ناشی از ادعاها با هزینه‌ها از مهم‌ترین خواسته‌های مشتریان فولاد مبارکه در صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی بوده است.

ارتقای کیفیت محصول از مهم‌ترین برنامه‌های فولاد مبارکه برای تأمین نیاز مشتریان است

بهزاد بهادرانی نیز در این نشست تصریح کرد: تأمین نیاز مشتریان فولاد مبارکه به بهترین شکل، با اجرای طرح‌های توسعه و ارتقای کیفیت محصول، از مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در تأمین نیازهای مشتریان است.

مدیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه با بیان این که ناحیه نورد سرد شامل ۲۹ پلنت در خط تولید است، افزود: هرچند که کنترل کیفیت محصول فرآیند پیچیده‌ای است، اما تمام تلاش ما در فولاد مبارکه تولید محصول با کیفیت بالا است.

وی با اشاره به مزیت‌های راه‌اندازی ریونت تاندم بر اساس تغییر سیستم اعمال نیرو خاطرنشان کرد: این خط نورد جدید تا سال آینده راه‌اندازی خواهد شد و تولید و نورد ورق سرد با کیفیت و استحکام بالا برای مشتریان شرکت فولاد مبارکه در این خط آغاز می‌شود.

بهادرانی با بیان اینکه فولاد مبارکه همواره درصدد استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید محصولات خود است اذعان داشت: انتظار داریم در صنایع بسته‌بندی نیز بتوانیم تا ۶ ماه آینده از آخرین فناوری‌های جدید در عرصه‌های جهانی در این زمینه استفاده کنیم.

وی خواستار افزایش ظرفیت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین فولادساز کشور شد و گفت: انتظار می‌رود این واحد صنعتی، گریدهای مختلف مورد نیاز تولیدکنندگان را عرضه کند تا زمینه تنوع صادرات را فراهم سازد؛ براساس آمارهای اعلام‌شده، سال ۹۹ فولاد مبارکه با حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزارتن محصول رکورد جدیدی را به ثبت رساند که از این رقم، ۶ میلیون و ۴۶۵ هزار تن به تأمین بازار داخلی اختصاص داشت که نسبت به سال ۹۸ از رشد ۶ درصدی برخوردار شد.

نجفی‌منش خاطرنشان کرد: امروز واحدهای تولیدی به هر عنوان با قطع شدن برق و گاز روبه‌رو شوند، این امر در بازدهی و تولید آن‌ها نقش جدی دارد و افت تولید قطعه‌ساز، در محصول نهایی نیز خود را نشان می‌دهد؛ به منظور رفع موانع تولید(صنایع بالادستی) و قطعه‌سازان(صنایع پایین‌دستی) رایزنی‌های لازم از طرف اتاق بازرگانی کشور و انجمن یادشده با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عمل می‌آید.

شایان ذکر است، نشست هم‌اندیشی فولاد مبارکه و شرکای کسب و کار روزهای ۱۲ و ۱۳ دی ماه سال جاری به ترتیب با مشتریان صنایع بسته‌بندی و قطعه‌سازان صنایع خودروسازی در تهران برگزار ‌شد.

در دومین روز این همایش بیش از ۷۰ نفر از مدیران و نمایندگان شرکت‌های خودروسازی و قطعه‌سازان کشور شرکت کردند که شرکت فولاد مبارکه با اهدای لوح یادبودی از آنان تجلیل و قدردانی کرد.

 

برچسب ها
نسخه اصل مطلب