جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > سیلابی شدن ۹ شهرستان استان کرمان؛ حجم بالای سیلاب‌ها و بسته شدن راه‌ها مانع امدادرسانی است

سیلابی شدن ۹ شهرستان استان کرمان؛ حجم بالای سیلاب‌ها و بسته شدن راه‌ها مانع امدادرسانی است

سیلابی شدن ۹ شهرستان استان کرمان؛ حجم بالای سیلاب‌ها و بسته شدن راه‌ها مانع امدادرسانی است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان از سیلابی شدن رودخانه‌ها و بالا آمدن سطح آب باعث بروز مشکلات در ۹ شهرستان استان خبر داد.

مجید سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به بارندگی بسیار وسیع و گسترده‌ای که دو روز گذشته در استان کرمان داشتیم اظهار داشت: این بارندگی‌ها و سیلابی شدن رودخانه‌ها و بالا آمدن سطح آب باعث بروز مشکلاتی در 9 شهرستان استان به ویژه در مناطق جنوبی استان از جمله شهرستان‌های رودبار جنوب، قلعه گنج، منوجان و ارزوئیه شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این در برخی از شهرستان‌ها هم مشکلاتی بروز کرد که با اقدامات به‌موقع توانستیم رفع اضطرار داشته باشیم و استاندار کرمان از روز گذشته در مناطق سیل‌زده جنوب استان حاضر شده و در حال حاضر در شهرستان قلعه گنج هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین معضلی که وجود دارد بسته شدن راه‌ها به دلیل بالا بودن حجم سیلاب‌ها و عدم دسترسی به برخی از روستاها است به دلیل سیلابی شدن بسیار شدیدی برخی از رودخانه‌ها است گفت: در مناطقی که دسترسی ایجاد شده بلافاصله امدادرسانی و توزیع چادر و اقلام غذایی و معیشتی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی راه‌ها توسط اداره کل راهداری جنوب استان در حال انجام است بیان کرد: برخی از مسیرهای اصلی و فرعی به دلیل شکستگی پل و یا بالا آمدن سیلاب‌ها در آبنماها قابل تردد نیست که با فروکش کردن سیلاب‌ها این محورها در حال بازگشایی است.

سعیدی با بیان اینکه قطع برق و آب روستایی را هم در برخی از مناطق داشتیم که برطرف کردن این مشکل از ساعات اولیه توسط دستگاه‌های خدمت‌رسان در حال انجام است گفت: هلال احمر نیز اقلام مورد‌ نیاز را در منطقه دپو کرده و به تدریج که امکان دسترسی به مناطق ایجاد می‌شود این اقلام در حال توزیع است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه امکان و آمادگی اسکان اضطراری در مناطق سیل‌زده توسط جمعیت هلال احمر استان وجود دارد تصریح کرد: تاکنون نیازی به اسکان اضطراری سیل‌زدگان وجود نداشته است.



وی بیان کرد: ارزیابی خسارات نیز در برنامه است و از امروز با فروکش کردن سیلاب‌ها به صورت تخصصی توسط دستگاه‌های اجرایی خسارات را در بخش کشاورزی، راه‌ها و ابنیه تاسیسات شهری و تاسیسات، شبکه‌های و خطوط انتقال برق و آب انجام می‌شود.


سعیدی گفت: سیلابی شدن مسیرها به صورتی است که امکان تردد با هیچ وسیله‌ای در این مناطق نیست اما با توجه به اطلاع‌رسانی‌هایی که از قبل انجام شده این آمادگی وجود داشت و مردم در اضطرار قرار ندارند و به محض فراهم شدن امکان تردد امدارسانی انجام می‌شود.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب