نگاهداری: مرکز پژوهشهای مجلس میراثدار سرمایه عظیم در حوزه تقنینی و نظارتی است
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری در نشست هماندیشی این مرکز و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با محمد مهدی اسماعیلی در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: ارائه مشاورههای تخصصی به نمایندگان در وهله اول و در مرتبه بعدی به همه نهادهای تصمیمساز و تصمیمگیر نظام از مهمترین اولویتهای مورد توجه مرکز پژوهشها است.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس افزود: براساس قانون و آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، همه طرحها و لوایح باید به مرکز پژوهشها ارسال شده و نظر این مرکز اخذ شود. این امر اهمیت و جایگاه این مرکز پژوهشی را نشان میدهد.
نگاهداری خاطرنشان کرد: در دوران جدید در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به دنبال تغییر رویکرد خود از کارگزار پیرو به کارفرمای پیش رو هستیم.
وی تصریح کرد: برای تحقق این امر رویکرد فعالی را در تعامل با دیگر نهادهای علمی و سیاست گذار کشور در پیش گرفتیم. در همین مسیر با نهادها و مراکز تحقیقاتی مهم کشور، کنسرسیومی را تشکل دادیم تا مشاورههای دقیق به سران قوا ارائه کنیم.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس افزود: علاوه بر این فعالهای فرابخشی، در فعالیتهای بین بخشی هم در صدد تعامل و همکاری با وزارتخانههای مختلف هستیم. بر همین اساس برای همه وزیران نامه ارسال کرده و ۵ اولویت کاری وزارتخانه مربوطه را مشخص و دعوت به همکاری کردیم.
اسماعیلی: آمادگی کامل برای گسترش همکاریها با مجلس را داریم
همچنین در این نشست اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جایگاه علمی و پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی کامل برای گسترش همکاریها با قوه عاقله مجلس شورای اسلامی دارد.
وی با تاکید بر افزایش تعامل و همکاریهای دوجانبه گفت: برای پیشبرد اهداف وزارتخانه و کاستن از مشکلات پیش رو خود را بینیاز از کمک و مشاورهای نهادهایی چون مرکز پژوهشهای مجلس نمیدانیم.