به گزارش ایرنا، رضا رحیمینسب روز شنبه در نشست شورای امور ایثارگران استان بوشهر افزود: ارتقای ایثارگران توانمند در شیوه پلکانی به معنی این نیست که کارمندی ادعای مدیرکلی کند بلکه این افزایش رتبه باید به صورت مرحلهای و متناسب با ظرفیت آنان صورت گیرد.
وی بیان کرد: در این راستا با طراحی یک سامانه، ایثارگران نظام اداری شناسایی و برای استفاده از ظرفیت آنها اقدام خواهد شد.
رحیمی نسب ادامه داد: همچنین باید گروهی متشکل از ایثارگران استانها در مرکز ایجاد شود تا بتوانند به خوبی به اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران کمک کنند.
رئیس مشاوران وزیران در امور ایثارگران افزود: ایثارگران با مشکلات مختلفی مواجه هستند و قرار نیست که در طرح توانمندسازی به همه مشکلات آنان پرداخته شود بلکه در این طرح اولویت اصلی با شناسایی، جذب و آموزش آنان است.
بازرس شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران و رئیس بازرسی طرح توانمندی ایثارگران نیز گفت: اینکه در برخی از ادارات نیروهای ایثارگر به عنوان مشاور و ضربهگیران مدیران باشند زیبنده نیست و باید از توانمندیهای آنان به نحو مطلوبی استفاده شود.
عباسعلی مرزبان افزود: ایثارگران باید الگویی به تمام معنا در دستگاههای اداری باشند زیرا ایثاگری تنها مربوط به دوران دفاع مقدس نیست و باید با سیره و رفتار خود برای دیگران الگو باشند.
وی ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت مرکزهای دانشگاهی و علمی زمینه برای ارتقای سطح ایثارگران فراهم شود و از تواناییهای آنان در دستگاههای اجرایی بخوبی استفاده شود.
مرزبان افزود: اگر قرار است فرزند شهید، ایثارگر یا جانبازی ارتقا پیدا کند باید تخصص و تعهد لازم را داشته باشد زیرا در غیر این صورت امکان ارتقای آنان وجود ندارد.
وی اضافه کرد: در امور ایثارگران نگاهی به جناح آنان وجود ندارد زیرا نگاه در حوزه ایثارگران و استفاده از تواناییهای آنان با نگاههای فراجناحی و اعتماد به نظام و انقلاب اسلامی است.
مرزبان ادامه داد: در موضوع تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری نیز کارگروهی تشکیل شد تا با ورود به دستگاهها این مهم تا حصول نتیجه دلخواه پیگیری شود.
در این آیین یوسف دشتی مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران در استان بوشهر به عنوان رئیس هماهنگی توانمندسازی ایثارگران و رسول رستمی به عنوان نماینده توانمندسازی ایثارگران معرفی شدند.