ارائه الگوی فرماندهی اسلامی مهمترین عامل در آینده دفاعی کشور است
به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی روز پنجشنبه در همایش الگوی مطلوب فرماندهی در ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه علوم دریایی حضرت امام خمینی(ره) نوشهر بر ضرورت تبیین الگوهای فرماندهی و مدیریت در نظام اسلامی براساس حاکمیت اصول و ارزشهای الهی و ولایت مطلقه فقیه برای فرماندهان آینده تاکید کرد.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تحقق آن حرکت جمهوری اسلامی به سمت تمدن نوین اسلامی که مدنظر رهبری است شتاب چشمگیری برخوردار شود.
دریادار ایرانی با اشاره به نقش الگوی مطلوب فرماندهی در تبیین منشور تربیتی افسران گفت: امروز با بهره گیری از معیارها با توجه به شگرد در فناوری تغییر کرده، بهره گیری از الگوهای مدیریت با توجه به مقتضیات شرایط از ضروریات است.
وی زیربنای الگوی فرماندهی مطلوب را از مهمترین عوامل در رسیدن به سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ برشمرد و افزود: در این راستا بهترین و تنهاترین راه برای ارتقای فرماندهان تمسک به بیانات و رهنمودهای رهبری است.
امیر دریادار ایرانی، توانایی ارزیابی وضعیت، داشتن قدرت تجزیه و تحلیل صحیح و بهره برداری از الگوی مطلوب در فرماندهی را امری مهم دانست و اظهار داشت: سلسله همایش الگوی مطلوب فرماندهی به صورت دوسالانه بین نیروهای چهارگانه ارتش برگزار میشود .
نخستین همایش الگوی مطلوب فرماندهی در اسفندماه ۹۳ در دانشگاه افسری امام علی (ع) و دومین همایش نیز در بهمن ماه ۹۶ در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: سومین همایش از سلسله همایش های الگوی مطلوب فرماندهی در ارتش جمهوری اسلامی در دانشگاه علوم دریایی حضرت امام خمینی (ره) نوشهر در حال برگزاری است که دارای نتایج ملموسی بوده که تدوین منشور تربیتی افسران از جمله دستاوردهای آن است.
امیر دریادار ایرانی تصریح کرد: اشاعه تدابیر فرمانده کل قوا(مدظله العالی) در حوزه کارکنان پایور، وظیفه، خانوادهها و مراکز آموزشی از جمله اهداف این همایش است.
وی در پایان دعوت از فرهیختگان کل نیروهای مسلح، ثبت همایش در پایگاه علوم استنادی جهان اسلام و وصول ۲۰۷ مقاله به همایش را از جمله نوآوریهای صورت گرفته در برگزاری این همایش بیان کرد.
رئیس دفتر ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این همایش با اشاره به تجربه ارزشمند ارتش در دوران دفاع مقدس افزود: به گفته رهبری ارتش مردمی ایران در همه جبههها جانفشانی کرده و در حوزه علمی نیز در سازماندهی تاکتیکهای عملیاتی خوبی ایجاد کرده است.
سردار سرتیپ محمدزهرایی افزود: ارتش ایران از تفکر، معنویت و ابتکار برخوردار است و دارای انگیزههای پاک و مقدس علمی می باشد.
وی برگزاری رزمایشها، الحاق سامانههای راداری پیشرفته، اعزام ناوگروه نیروی دریایی، مشارکت در نهضت کمک مومنانه ، ازجمله رزمایش بزرگ مشترک ذوالفقار را جزو اقدامات شاخص ارتش جمهوری اسلامی ایران طی دو سال اخیر بیان کرد.
وی چاپ ۷۶ کتاب، اجرای ۸۸ طرح پژوهشی، برگزاری ۱۶ همایش و نشست تخصصی و ۲۶ مراسم رونمایی از کتاب را از جمله برنامههای ارتش عنوان و تاکید کرد: ۴۰ درصد طرحهای پژوهشی نیروهای مسلح مربوط به ارتش است.