تلاش فولاد مبارکه برای بومیسازی فناوری فولاد
به گزارش رویداد امروز، در این دیدار، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با تأکید بر اهمیت تعامل صنعت و دانشگاه تصریح کرد: استفاده از چراغ دانش میتواند در توسعه تکنولوژی و چرخه تولید و اقتصاد کشور نقش بهسزایی داشته باشد.
او با بیان اینکه در چشمانداز و هدفگذاریهای جدید فولاد مبارکه دستیابی به دانش فنی روز و تکنولوژی فولاد ترسیم شده است، ادامه داد: بهگونهای برنامهریزی کردهایم تا پنج سال آینده به این هدف مهم و تعیینکننده برسیم.
او خاطرنشان کرد: اینکه فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده فولاد کشور و خاورمیانه است خوب است، ولی کافی نیست؛ باید از این مرحله عبور کنیم و صاحب تکنولوژی شویم. در این صورت است که میتوانیم مجموعه کاملی باشیم.
او ضمن ابراز خرسندی از دستیابی به دانش فنی تولید گندله و آهن اسفنجی در کشور تصریح کرد: در حال حاضر با اتکا به دانش فنی شرکتهای داخلی ۷۵ درصد تکنولوژی تولید فولاد را کسب کردهایم و نیاز به تلاش بیشتری است که به ۱۰۰ درصد تکنولوژی بومی دسترسی پیدا کنیم و برای تحقق این امر راهی جز استفاده از دانش داخلی که بهخصوص در دانشگاهها تولید میشود، نداریم و این برای صنعت فولاد کشور یک الزام است.
در این جلسه گزارشی از فعالیتها و عملکرد دفتر همکاریهای شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان، ترکیب کارگروهها، وظایف و گزارشهای آماری شامل نفر ساعت همکاریها، تعداد بازدیدها و مصوبات و تعداد RFP های استخراج شده و... ارائه شد.
در همین مورد هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه اصفهان گفت: ظرفیت و پتانسیل دانشگاهها بسیار بالاست و شاید هماکنون از ۵۰ درصد این ظرفیت استفاده میشود. این تجربه شرکتهای بزرگ و موفق دنیاست که دانشگاهها را به دل صنعت بردهاند. رمز موفقیت در این مقوله این است که دانشگاه در همکاری نزدیک با صنعت قرار داشته باشد و در اتاقهای فکر مشترک از دانش کسبشده استفاده کند.
در پایان این نشست بر توسعه ارتباط و همکاریهای دوجانبه شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان تأکید شد و قراردادهای همکاری در زمینههای مختلف به امضا رسید.