جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > انواع معافیت کفالت را بشناسید + مدارک لازم برای معافیت کفالت

انواع معافیت کفالت را بشناسید + مدارک لازم برای معافیت کفالت

انواع معافیت کفالت را بشناسید + مدارک لازم برای معافیت کفالت
با توجه به قوانین بسته به یک سری شرایط در پسران ۱۸ سال تمام می توانند از عزم به خدمت نظام وظیفه معاف شوند. ما در این مطلب از شرایط و مدارک معافیت کفالت گفته و نوشته ایم.

معافیت کفالت؛ در پسران برای نرفتن به خدمت سربازی بسته به یک سری قوانین و شرایط خواص می باشد. ما در این مطلب به ذکر کامل تمام موارد و مدارک و شرایط  این نوع معافیت پرداخته ایم. برای کسب آگاهی در این زمینه همراهمان باشید.


انواع معافیت کفالت را بشناسید:

برای معاف شدن از سربازی شرایط خاصی وجود دارد که به شرح زیر می باشد و فرد باید یکی از این شرایط را دارا باشد:

شرایط انجام معاف شدن از سربازی

معاف شدن از سربازی بسته به شرایط زیر احراز می گردد:


مدارک مورد نیاز در این زمینه:

برای برخورداری از شرایط احراز انواع معاف شدن از سربازی، به مدارک لازم زیر نیاز است:

توجه داشته باشید که متقاضیان معافیت قانون جامع حمایت از حقوق معلولان می باید علاوه بر مدارک فوق، دو مورد زیر را نیز به همراه داشته باشند:

روند رسیدگی به این امر:

بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز برای رسیدگی به پرونده خود باید روند اداری زیر را دنبال کنید:

ذکر نکات قابل توجه در این زمینه:

قبل از اقدام به احراز معافیت کفالت، به نکات تشریح شده در زیر دقت و توجه نمایید:

اگر هر یک از شرایط ذکر شده در بالا را برای معافیت از خدمت دارید با توجه به نکات ذکر شده و مدارک مورد نیاز در این زمینه اقدام نمایید.

بررسی انواع معافیت

کفالت به معنای شخصی است که از مکفول که قادر به  مراقبت از خود نیست مراقبت می کند، که در این مواقع، فرد سرپرستی یکی از اعضای خانواده خود را عهده دار خواهد شد و از شرایط گرفتن معافیت برخوردار می شود  و از خدمت سربازی معاف خواهد شد که دارای انواع مختلفی است که عبارتند از : کفالت پدر، کفالت مادر، کفالت پدر بزرگ،کفالت مادر بزرگ، کفالت خواهر، کفالت برادر، کفالیت والدین معلول، کفالت فرزند، کفالت اعضای نیازمند به مراقبت خانواده.

آشنایی با کفالت طلاق

کفالت طلاق جزو رایج ترین معافیت ها است که دارای شریطی و نکاتی می باسد که عبارتند از:

۱. اولین نکته در کفالت طلاق غیبت نداشتن است.

۲. نکته دیگری که از اهمیت بسیاز بالایی برخوردار است این است که فرد متقاضی در خانواده تک پسر باشد.

۳. شخصی که می خواهد از طریق کفالت طلاق سرپرستی مادرش را برعهده بگیرد باید تنها فرزند پسر بالای هیجده سال باشد. اگر فرد برادر دیگری نیز داشته باشد که او نیز بالای هیجده سال سن داشته باشد به هیچ یک کفالت طلاق نخواهد رسید.

۳. باید به مدت سی ماه از طلاق گذشته باشد که فرد معافیت دائم دریافت کند  اما اگر این مدت کمتر از سی ماه باشد ابتدا فرد معافیت موقت را دریافت کرده و پس از رسیدن مدت زمان طلاق والدینش به حد سی ماه برسد معافیت دائم داده می شو.

نکته : زمانی فرد پس از مدت سی ماه قادر به گرفتن کفالت طلاق خواهد شد که مادرش اقدام که ازدواج مجدد نداشته باشد و اگر مادر ازدواج کرده باشد و ناپدری فرد متقاضی دچار بیماری شدید باشد یا بالای هفتاد و پنج سن داشته باشد که قادر به سرپرستی خانواده نباشد فرد می تواند کفالت طلاق را دریافت کند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب