روزبه حصاری: درباره فصل چهارم «بچه مهندس» صحبت نمیکنم!
روزبه حصاری پس از چندسال دوری از تلویزیون با سریال«بچه مهندس ۳» به کارگردانی علی غفاری به تلویزیون بازگشت و بعد در سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی ایفای نقش کرد. این بازیگر در کافه خبرآنلاین حاضر شد تا درباره فعالیتهای هنریاش گفتوگو کنیم. ما هم دوست داشتیم به ماجراها و حواشی مربوط به سریال «بچه مهندس ۴» بپردازیم، اما روزبه حصاری تمایل نداشت که درباره آن صحبت کند و دلیلش هم این بود که «وقتی در کاری حضور نداشتم درباره آن صحبت نمیکنم.» به همین دلیل اتفاقات پیش از ساخت «افرا» را نادیده گرفیتم و به بازیاش در این سریال پرداختیم.
در ادامه بخشی از گفتوگو با بازیگری که از تئاتر شروع کرد و با تلویزیون به شهرت رسید را بخوانید.
اول از همه به این ماجرا بپردازیم که چرا از «بچه مهندس ۴» جدا شدید؟
من درباره کاری که در آن بازی نکردم صحبت نمیکنم، اما بازی در «بچه مهندس ۳» برای من تجربه خوب و پربرکتی بود و از اعتماد علی غفاری ممنونم و خوشحالم که فرصت بازی کردن برای این کارگردان را داشتم.
پس از «بچه مهندس۳» یکسال فعالیتی انجام ندادید تا رسیدیم به سریال «افرا» و با چهره سمپاتیک و مهارتتان توانستید بازخورد خوبی را از مخاطبان دریافت کنید. درباره این سریال توضیح دهید.
من توی این جهان دو کار بلدم؛ یکی بازیگری و دیگری خوانندگی. بازیگری را از مسیر تئاتر شروع کردم و موسیقی را از نوازندگی. البته احتمالا راههای دیگری هم وجود داشت اما فکر کردم که این روش علمیتری است. ضمن اینکه چهره خاصی هم ندارم. شما نمیتوانید هم به پارسا پیروزفر بگویید خوش چهره هم به من. اصلا اینگونه در زیباییشناسی دچار مشکل میشویم(با خنده)! درباره «افرا» هم باید بگویم این سریال بینندگان زیادی داشت و بازخوردهایی که من در سطح شهر میگیرم همچنان اعجابانگیز است و حتی طیف مخاطبان من تغییر کرده است.
درباره «بچه مهندس ۴» صحبت نمیکنم چون در آن حضور نداشتم
برای بازی در «افرا» کاندیدای دریافت جایزه از دوره اخیر جشن حافظ شدید. هر چند جایزه به شما نرسید اما کمی حاشیه ایجاد شد. نظرتان درباره این موضوع چیست؟
بسیار ممنون از جشن بزرگ حافظ که من را قابل دانستند. به هرحال اینکه اهل فن صحهای روی کار آدم بگذارند باعث ایجاد انگیزه برای ادامه مسیر میشود و بسیار ارزشمند است. ضمن اینکه کاندیدا شدنم در «افرا»، حاصل یک کار گروهی بود. برای اهدای جایزه هم شکی وجود ندارد. برای من همین که در کنار دوستان و همکاران کاربلدم کاندیدا شدم، بسیار امیدوار کننده بود، اما موقع خروج از جشنواره دوستی به من گفت روزبه ناراحت نباش. هرچند من ناراحت نبودم و اینکه پیشکسوتان این حرفه را ملاقات کردم، اتفاق خوبی بود.
نظر شما درباره معرفی فیلم «قهرمان» به اسکار چیست؟
به هر حال بین اهالی سینما که اهل فن هستند، تصمیم میگیرند فیلمی را برای اسکار انتخاب کنند و از آنجا که آقای فرهادی تاکنون افتخارآفرینی زیادی برای کشورمان انجام داده و همیشه سینماگران دنیا منتظر تماشای آثار آقای فرهادی هستند، چه انتخابی بهتر از فیلم «قهرمان». در هر حال سالهاست به واسطه حضور بزرگانی چون عباس کیارستمی، بهمن فرمانآرا و ناصر تقوایی توجه جهان به سینمای ایران جلب شده است. به این موضوع میتوان به عنوان یک ارزش نگاه کرد. اگر موفقیتی که فرد به دست میآورد حاصل توانایی شخصیاش باشد هم، باز آن را برای خود میدانیم در واقع موفقیت «قهرمان» موفقیت همه ماست و من برای ایشان احترام قائلم. ضمن اینکه فیلم های «دشت خاموش»(احمد بهرامی) و «جاده خاکی» (پناه پناهی) را هم دیده ام و به نظرم کاملاً پتانسیل آنرا داشتند تا در مراسم اسکار دیده شوند و چه بسا مورد تقدیر قرار گیرند. با این حال تصمیم نهایی را هیأت کارشناسی انجام داد تا در نهایت «قهرمان» راهی اسکار شود.