درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 91382 | 07 مهر 1400 ساعت 20:59

اصلی‌ترین برنامه پارک علم وفناوری استان حرکت به سمت نوآوری میباشد

رئیس پارک علم و فناوری خراسان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت همانطور که  نسبت به تمرکز فناوری در تهران معترض هستیم این ایراد را باید به خود هم بگیریم که همه استان خراسان، مشهد نیست. پارک علم و فناوری باید در شهرستان‌ها نیز فعالیت نماید.
اصلی‌ترین برنامه پارک علم وفناوری استان حرکت به سمت نوآوری میباشد


مشهد پایگاه خبری رویداد ایران-رضا قنبری با بیان این که فرهنگ نوآوری کلمه بزرگ و پرکاربردی هست افزود :در کشوری که رتبه کسب‌وکار آن خوب نیست، اگر بخواهیم کسب‌وکاری را مبتنی بر نوآوری به  جلو ببریم کارمان بسیار مشکل خواهد بود. 

وی ادامه داد: اصلی‌ترین برنامه پارک علم وفناوری در استان حرکت به سمت یک استان نوآور و دانش‌بنیان است. در این راستا در زمینه فرهنگ نوآوری پیشرفت خواهیم کرد. استان نوآور و دانش‌بنیان یعنی استانی که بتواند مشکلات خود را به کمک علم، دانش و مردم حل کند. همچنین می‌تواند خدمات صادر کرده و اشتغال ایجاد کند.  ما در تلاش برای ایجاد بستری برای ترویج و رشد فرهنگ نوآوری هستیم.

قنبری اظهارداشت : سطح تکنولوژی شرکت ها در سطح شهرستان ها بالا نیست و دلیل این موضوع تمرکز امکانات در کلانشهر ها است ما در شهرستان ها به جایی اینکه به دنبال فناوری باشیم به دنبال نوآوری هستیم به این معنی که به جای فراهم کردن سطح تکنولوژی بالا بیشتر به دنبال کار نوآورانه هستیم .

رئیس پارک علم و فناوری خراسان ادامه داد :در فرهنگ نوآوری شاه کلیدی وجود دارد که با ساختار ذهنی ما جور درنمی آید.فناوری به خودی خود هیچ ارزشی ندارد. این مدل کسب و کار است که به آن ارزش می دهد .اگر محصولی را ساختیم و نتوانستم  بفروشم یک جای کار مشکل دارد .

وی گفت: از نظر مدیریت نوآوری و مدیریت تکنولوژی بایستی استانداردهایی را رعایت کنیم. شهرستانی موفق است که نقطه اعتدال خود را میان استاندارد و شخصی‌سازی پیدا کند. در دانشگاه تربت حیدریه که با پارک  در ارتباط است، مردم پای کار آمده و نشست‌هایی را تحت استانداردهای اعلامی پارک برگزار می‌کنند. اصل فرهنگ نوآوری در فروش است. ارائه نوآوری در کسب‌وکار ارزشمندترین مدل نوآوری در کشور است.

رضا قنبری با بیان اینکه در چهار شهرستان استان دارای رشد هستیم افزود : در شهرستان‌ها مرکز نوآوری، واحدهای دانشگاهی ، نهادهای صنعتی و دفاتر  حمایت از فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه را در اختیارداریم. در نیشابور ۲۰ شرکت، گناباد ۲۷، تربت حیدریه ۳۲ و در سبزوار نیز ۲۶ شرکت زیر مجموعه پارک فناوری  هستند. 

وی افزود :در شهرستان‌های استان ۳۳۸ طرح  مورد حمایت پارک قرار گرفتند۱۴ شرکت دانش‌بنیان در این چهار شهرستان وجود دارند که در مقایسه با ۳۱۰ شرکت دانش بنیان استان، خواهیم دید که متاسفانه همچنان تمرکز در مشهد بالا است. 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان یاد آور شد:حدود ۶۰۰    نفر در شرکت‌های دانش بنیان  شهرستان‌ها مشغول به کار هستند. میزان فروش این شرکت‌ها حدود 1000 میلیارد ریال  در سال گذشته، بوده است.  این اعداد بسیار امید بخش هستند، اما اگر نسبت به ظرفیت موجود آن‌ها را بسنجیم ناچیز هستند. 

قنبری در خاتمه اظهار امید واری  کرد: با استفاده ازشخصی سازی و پتانسیل‌های محلی می توانیم موفقیت‌های بیشتری را کسب کنیم. در نوآوری و فناوری زعفران با محوریت شهرستان تربت حیدریه، فولاد و صنایع کشاورزی با محوریت نیشابور و در شهرستان گناباد در زمینه سفال و صنایع معدنی پیشرفت ‌نمائیم.



عکس خوانده نمی‌شود