درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 2 دی 1404

کد: 88223 | 17 شهریور 1400 ساعت 10:22

روند واکسیناسیون فرهنگیان خراسان جنوبی تا پایان شهریور تکمیل می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه تکیه ما برای سال تحصیلی جدید بر بازگشایی مدارس و تشکیل کلاس‌ها به صورت حضوری است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود عملیات واکسیناسیون فرهنگیان استان تا پایان شهریور به اتمام برسد.
روند واکسیناسیون فرهنگیان خراسان جنوبی تا پایان شهریور تکمیل می‌شود


محمدعلی واقعی، امروز چهارشنبه 17 شهریور به رسانه‌های گروهی گفت: در این طرح قریب ۱۶ هزار معلم، دانشجو معلم، کادر ستادی، سرباز معلم، خرید خدمات­ و پرسنل خدماتی واکسینه می‌شوند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: فرهنگیان می‌توانند با در دست داشتن کارت ملی و کارت واکسیناسیون دز اول بر اساس تاریخ درج شده بر روی کارت به مراکز تعیین شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و یا شبکه‌های بهداشت شهرستان محل سکونت خود مراجعه کرده و دز دوم را تزریق کنند.
واقعی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی حتی پس از دریفات دز دوم واکسن ضروری و واجب دانست و یادآور شد: در مسیر تعلیم و تربیت آموزش و پرورش خراسان جنوبی از آغاز شیوع بیماری کرونا تاکنون ۱۲ معلم مجاهد، سختکوش و باتجربه خود را از دست داده است.
مدیرکل آموزش و پرورش در خراسان جنوبی با بیان اینکه اجرای طرح واکسیناسیون فرهنگیان در راستای کاهش ریسک‌ها است، خاطرنشان کرد: در دوران غیر حضری شدن کلاس های درس، چند اتفاق مهم در دانش‌آموزان رخ داده که مورد نخست تغییر الگوی خواب، دوم تحرک و فعالیت فیزیکی و نکته سوم تغییر الگوی تغذیه است که با این سه تغییر در کنار کاهش فعالیت‌های «پرورشی» دانش‌آموزان در زمان غیر حضوری شدن کلاس درس مدارس مواجه بودیم که آسیب‌هایی در پی داشته است.


عکس خوانده نمی‌شود