درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 82201 | 06 مرداد 1400 ساعت 11:37

تکذیب خبر نوشابه در نان

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خبر افزودن نوشابه به خمیر نان را تکذیب کرد.
تکذیب خبر نوشابه در نان


 مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که برخی سایت‌ها به نقل از وی خبری درباره افزودن نوشابه به خمیر نان منتشر کرده بودند، این خبر را تکذیب کرد و گفت: موضوع صرفا این بود که برخی از نانوایان در پخت نان هایشان از افزودنی‌های دیگر استفاده می‌کنند که من نمی‌توانم آن‌ها را نام ببرم.
الیاس رحمتی رئیس اتحادیه نانوان هم با تکذیب خبر افزودن نوشابه به خمیر نان، درباره افزودنی‌هایی دیگر گفت: به علت کیفیت کم آرد خراسان شمالی نانوایان برای بهبود روند تولید و پخت نان مجبور به استفاده از ویتامین ث هستند که قبلا به آن‌ها گفته شده استفاده از ویتامین ث مشکلی ندارد.
همچنین به گفته رحمتی در گشت‌های مشترک با ارگان‌های مرتبط از نانوایی‌ها مشخص شده هیچ جوش شیرینی برای ورز دادن خمیر نان استفاده نمی‌شود که حالا نانوایی‌ها بخواهند برای پنهان کردنش، چیزی به آن اضافه کنند.


عکس خوانده نمی‌شود