درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 75175 | 22 خرداد 1400 ساعت 12:24

رستم قاسمی: عده‌ای به دنبال ایجاد ۲ قطبی کاذب در فضای انتخاباتی هستند / رئیسی کشور را از وضعیت بحرانی نجات می‌دهد

وزیر سابق نفت در بوشهر با بیان اینکه عده‌ای به دنبال ایجاد ۲ قطبی کاذب در فضای انتخاباتی هستند گفت: پیروزی جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد برای حل مشکلات جامعه بسیار تعیین کننده است.
رستم قاسمی: عده‌ای به دنبال ایجاد ۲ قطبی کاذب در فضای انتخاباتی هستند / رئیسی کشور را از وضعیت بحرانی نجات می‌دهد


به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رستم قاسمی در نشست با کمیته طلاب شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت‌الله رئیسی در استان بوشهر اظهار داشت: جمعه 28 خرداد زمان برگزاری انتخابات است و باید توجه داشته باشیم که رقیب ما بازی با احساسات مردم را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: عده‌ای به دنبال ایجاد 2 قطبی کاذب در فضای انتخاباتی هستند که این موضوع مطرود است و اگر هم می‌خواهد شکل بگیرد باید بین کارآمدی و ناکارآمدی باشد.
وزیر سابق نفت اتحاد ستادهای آیت‌الله رئیسی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این پیروزی برای جبهه انقلاب بسیار تعیین کننده است و فرصت آزمون و خطا نداریم.
رستمی بیان کرد: باید به سرعت همه امکانات را به نفع مردم به‌کار بگیریم و این شدنی است‌.
فرهنگیان بوشهر برای تشکیل دولت انقلابی با رأی قاطع مشارکت می‌کنندامام جمعه بوشهر: مردم در انتخابات 28 خرداد برگ زرین دیگری در تاریخ ایران رقم می‌زنند‌رئیس شورای هماهنگی ستادهای ‌رئیسی در استان بوشهر: آقایان چرا با روح و روان مردم بازی می‌کنید؟ / سرمایه مردم را که در بورس به باد دادیدوی عنوان کرد: مردم پشتوانه نظام هستند و از این ظرفیت مناسب برای یک انتخاباتی پرشور و انتخاب رئیس جمهور مقتدر برای تصمیمات سخت با روحیه و حرکت جهادی استفاده می‌بریم.
وزیر سابق نفت افزود: آیت‌الله رئیسی باید از پشتوانه آرای خوبی برخوردار باشد که با انتخاب وی ضمن نجات کشور از وضعیت بحرانی، در بعد داخلی و خارجی تصمیمات مهم اتخاذ می‌کند.


عکس خوانده نمی‌شود