درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 69881 | 08 اردیبهشت 1400 ساعت 11:15

آخرین وضعیت دریافت کنندگان واکسن کووایران برکت

مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت گفت: عوارضی که در تزریق واکسن در فاز یک و دو مطالعه انسانی دیده شد تنها عوارضی همچون سردرد و بدن درد خفیف، تب خفیف، قرمزی محل تزریق بوده است.
آخرین وضعیت دریافت کنندگان واکسن کووایران برکت


حسن جلیلی مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت ددرباره عوارض واکسن برکت اظهار کرد: پایه ساخت واکسن کووایران برکت، ویروس کشته شده است.
او با بیان اینکه ما در راستای تزریق واکسن ۴ گرید عوارض داریم که گرید نوع ۴ شدید‌ترین نوع عارضه است، گفت: عوارضی که در تزریق واکسن در فاز یک و دو مطالعه انسانی دیده شد، تحقیقا از نوع گرید یک بود و تنها این عارضه در بین داوطلبان دریافت کننده مشاهده شد.
مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت افزود: تنها عوارضی همچون سردرد و بدن درد خفیف، تب خفیف، قرمزی محل تزریق را مشاهده کردیم.
جلیلی با بیان اینکه در کنار مطالعه فاز دو ما مطالعه افراد ۵۰ تا ۷۵ سال را نیز داشتیم، ادامه داد: ۳۲ نفر در این بازه سنی واکسن را دریافت کردند که عوارض مشاهده شده در این افراد کمتر از افرادی بود که در سنین پایین‌تر واکسن را تزریق کردند.
او با بیان اینکه اگر همه چیز خوب پیش رود و رضایت بخش باشد و رگولاتور اجازه دهد، فکر می‌کنم اواخر خردادماه ما وارد واکسیناسیون عمومی شویم، گفت: در فاز دو افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای بودند واکسن را دریافت کردند و در فاز سه نیز این اقدام انجام خواهد شد.
مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت بیان کرد:برخی از ایرانی‌هایی که در خارج از کشور سکونت دارند نیز خواهان دریافت واکسن کووایران برکت هستند.


عکس خوانده نمی‌شود