درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 20 شهریور 1405

کد: 64491 | 11 اسفند 1399 ساعت 09:50

کلاف متروی شهری اهواز پیچیده‌تر شد / شرکت کیسون حاضر به تحویل کارگاه‌ها نیست

سرپرست سازمان قطار شهری شهرداری گفت: شرکت کیسون پس از فسخ قرارداد از سوی شهرداری حاضر به تحویل کارگاه‌ها نیست و این مسئله با شکایت شهرداری در دادگاه در حال پیگیری است.
کلاف متروی شهری اهواز پیچیده‌تر شد / شرکت کیسون حاضر به تحویل کارگاه‌ها نیست


رسول جامعی درباره آخرین وضعیت قطار شهری اهواز اظهار داشت: شرکت کیسون بعد از آنکه شهرداری اهواز قراردادش را فسخ کرد، فسخ را قابل قبول ندانست و از تحویل کارگاه‌ها امتناع و در روند کار توقف ایجاد کرد که این اقدام شرکت کیسون یک فرایند غیرقانونی است و باید شرکت‌ها را تحویل دهد.

سرپرست سازمان قطار شهری شهرداری بیان داشت: شهرداری اهواز پس از این اقدام شرکت کیسون، موضوع را به صورت قضایی پیگیری و با طرح شکایت خواهان تایید فسخ قرارداد شد.

وی افزود: نخستین جلسه رسیدگی به موضوع شکایت شهرداری اهواز از شرکت کیسون برگزار شده و در منتظر جلسات بعدی این پرونده قضایی هستیم.

جامعی گفت: پس از رای تایید فسخ دادگاه، شرکت کیسون دیگر نمی‌تواند فسخ را قبول نکند و باید کارگاه را به شرکت پیمانکار جدید که قرارگاه خاتم است، تحویل دهد.


عکس خوانده نمی‌شود