درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 63203 | 28 بهمن 1399 ساعت 10:09

رونمایی از نخستین محلول ضدعفونی کننده گیاهی در کشور

در مراسمی از محلول ضدعفونی کننده طبیعی و گیاهی IMC ORGA در پارک فناوری پردیس رونمایی شد.
رونمایی از نخستین محلول ضدعفونی کننده گیاهی در کشور


در مراسمی با حضور ‌دکتر  زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در پارک فناوری پردیس برگزار شد  از نخستین محلول ضد عفونی طبیعی و گیاهی IMC ORGA که کاملا ارگانیک و گیاهی است رونمایی شد .

رونمایی از محلول ضد عفونی گیاهی
به گزارش صدا و سیما، دکتر زالی با بیان اینکه بقای کووید در سرما، سطوح مختلف پلاستیکی و فلزی، تاروپود لباس و مواد غذایی نشان از اهمیت شناسایی راهکار موثری برای مقابله دارد تاکید کرد: محصولی که امروز از آن رونمایی ‌شد می‌تواند بالاترین اثربخشی در ضدعفونی را ایجاد کند.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران نسبت به تخریب محیط زیست به واسطه استفاده گسترده از مواد ضدعفونی کننده خصوصا موادی که برپایه الکل هستند هشدار داد: باید با استفاده از موادضدعفونی کننده گیاهی و بی ضرر به توسعه پایدار کشور و کاهش تخریب محیط زیست کمک کنیم.
وی با بیان اینکه این  محلول در دنیا بی بدیل است گفت: بقا و پایداری، اثر بخشی کافی، بی ضرر بودن برای بدن انسان و محیط زیست و در عین حال کارایی بالا از جمله مشخصات محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA است که دستاورد محققان برجسته کشور است.
دکتر زالی با بیان این که تولید محصولی طبیعی، ارگانیک و در عین حال اثربخش، کار بسیار پیچیده و دشواری است افزود: در بسیاری از موارد دسترسی و فرموله کردن گیاهان دارویی از ترکیبات صنعتی و شیمیایی پیچیده‌تر است.


دکتر نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های محلول ضدعفونی کننده IMC ORGAکه امروز از آن رونمایی می‌شود تکیه بر دانش بومی و کارایی بالای این محصول است.
دکتر کریمی مدیر مرکز نوآور نیز در مراسم رونمایی از محلول ضدعفونی کننده IMC ORGAبا اشاره به این که این محلول محصولی کاملا گیاهی، طبیعی و برپایه آب است، گفت: شرکت تمام صنعت تهران که فناوری تولید این محصول را دراختیار دارد با دارا بودن مرکز رشد نوآری مشترک در ایران، آلمان وکانادا و ارتباط مستقیم با پژوهشگاه‌های معتبر دنیا موفق به تولید محلولی آنتی میکروبیال کاملا گیاهی شده است.
وی با اشاره به این که این محلول دارای تاییدیه سیب سلامت از سازمان غذا و دارو و مورد تایید آزمایشگاه‌های معتبر بین المللی است گفت: قابلیت نزدیک به صددرصدی از بین بردن قارچ، ویروس و باکتری از مشخصه‌های این محصول است.
محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA با اثربخشی بالا در پیشگیری از ویروس کووید ۱۹، امکان نابودسازی طیف وسیعی از میکرو ارگانیسم‌ها را در کمترین زمان ممکن دارد. ضدعفونی دست، صورت، بدن، سطوح سخت و نرم و ضدعفونی و تمیزکردن انواع زخم، محل جراحی و جای سوختگی از کاربردهای این محصول گیاهی است.
این محصول به تایید آزمایشگاه‌های داخلی و بین المللی نظیر انستیتو پاستور، مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان پدافند غیرعامل ، CREM CO، HYGCEN نیز رسیده است.
در تستی که در آزمایشگاه های CREM Coکانادا بر کرونا ویروس انجام شد، مشخص شده که ترکیب IMC ORGAدر از بین بردن این ویروس بسیار اثربخش عمل می کند و می تواند ۹۹.۹۷ درصد در از بین بردن ویروس اثربخش باشد. همچنین ‌اجزای مؤثره این محلول عصاره آویشن، نعنا، فلفل و زنجبیل است و PHخنثی و سازگاری با پوست از ویژگی های این محصول است.
شركت تمام صنعت تهران با دارا بودن مركز نوآوری مشترك در آلمان و كانادا و همچنین ارتباط مستقیم با پژوهشگاه‌های معتبر دنیا موفق به تولید محلول ضدعفونی کننده كاملا گیاهی از گیاهان نعنا،آویشن زنجبیل و  آنتی میكروبیال با نام برند IMC ORGA شده است که قابلیت نابود سازی قارچ، باكتری و ویروس از جمله ویروس پارا آنفوﻻنزا و BVD را دارد که علاوه بر نداشتن عوارض جانبی استفاده از الكل و وایتكس، می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای نابود سازی عوامل بیماری زا شود.
این تركیب ضدعفونی کننده گیاهی بدون الكل، آمونیوم، پارابن، تریكلوسان و بنزالكونیم كلرید است. شایان ذكر است، این محلول ضدعفونی کننده گیاهی و طبیعی دارای نشان سیب سلامت از سازمان غذا و دارو و تست شده در آزمایشگاه‌های معتبر بین المللی از جمله هایژن آلمان، كرمكو كانادا، سرم سازی رازی، انیسیتو پاستور و سازمان‌های مختلف مانند سازمان پدافند غیر عامل كشور و سپند وزارت دفاع است.

رونمایی از محلول ضد عفونی گیاهی IMC ORGA

ویژگی‌های محلول ضد عفونی گیاهی IMC ORGA

محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA با اثربخشی بالا در پیشگیری از ویروس کووید ۱۹، امکان نابودسازی طیف وسیعی از میکرو ارگانیسم‌ها را در کمترین زمان ممکن دارد. ضدعفونی دست، صورت، بدن، سطوح سخت و نرم و ضدعفونی و تمیز کردن انواع زخم، محل جراحی و جای سوختگی از کاربردهای این محصول گیاهی است.

این محصول به تأیید آزمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی نظیر انستیتو پاستور، مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان پدافند غیرعامل ، CREM CO ، HYGCEN نیز رسیده است.

در تستی که در آزمایشگاه‌های CREM Co کانادا بر کرونا ویروس انجام شد، مشخص شده که ترکیب IMC ORGA در از بین بردن این ویروس بسیار اثربخش عمل می‌کند و می‌تواند ۹۹.۹۷ درصد در از بین بردن ویروس اثربخش باشد. همچنین اجزای مؤثره این محلول عصاره آویشن، نعنا، فلفل و زنجبیل است و PH خنثی و سازگاری با پوست از ویژگی‌های این محصول است.

بقا و پایداری، اثر بخشی کافی، بی ضرر بودن برای بدن انسان و محیط زیست و در عین حال کارایی بالا از جمله مشخصات محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA است که دستاورد محققان برجسته کشور است.
رونمایی از محلول ضد عفونی گیاهی IMC ORGA
این محلول آنتی میکروبیال کاملاً ارگانیک و گیاهی است که قابلیت نابود سازی قارچ، باکتری و ویروس از جمله ویروس کرونا، و پا را آنفولانزا و BVD را دارد که علاوه بر نداشتن عوارض جانبی استفاده از الکل و وایتکس می‌تواند جایگزین بسیار مناسبی برای نابود سازی عوامل بیماری زا شود. این ترکیب فاقد هر گونه الکل، آمونیوم، پارابن، تریکلوسان، بنزالکونیم کلرید و … است.

* کاملاً ایمن و غیر سمی

* دارای بویی مطبوع (نعنایی)

* قابلیت نگهداری در خانه، ماشین، محل کار

* مناسب برای از بین بردن میکروب‌ها در آشپزخانه، دستشویی و حمام

* قابلیت نابودسازی ۹۹/۹۹% ویروس، قارچ و باکتری

* پایداری و ماندگاری بالا بر روی سطوح

* بدون ایجاد چسبندگی و لکه گذاری بر سطوح

* بدون هیچ‌گونه عوارض جانبی، حساسیت پوستی و کاملاً ایمن و مناسب به عنوان ضد عفونی کننده دست کودکان خصوصاً در مدارس و مهدکودک‌ها می‌باشد.
 رونمایی از محلول ضد عفونی گیاهی IMC ORGA

برخی از کاربردهای محلول:

* دست‌ها

* سطوح سخت و غیر متخلخل.

* سطوح فلزی، شیشه‌ای، پلی کربناتی، سرامیکی، لمینتی، چوبی، MDF و PVC.

* ابزارآلات، اسباب بازی‌ها، قفسه‌های داروخانه‌های و مغازه‌ها.

* پاک کردن سطوح مختلف مانند پارکت‌ها، لوسترها و اشیای تزئینی.

* پاک کردن آسانسورها، دیوارها، پنجره‌ها.

* پاک کردن اجزای کامپیوتر، موبایل، مانیتورها و وسایل موجود در دفاتر کار.

* سطوح نرم متخلل.

* پارچه‌های لباس‌ها، مبلمان، تخت و وسایل خواب.

* لباس‌ها، کیف و کفش چرمی.

* سطوح داخلی خودروها.

* ضدعفونی کردن و تمیز کردن انواع زخم‌ها باشد

این ترکیب می‌تواند برای ضدعفونی کردن مکان‌های زیر استفاده شود:

* مراکز پزشکی، بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌ها.

* تمامی مراکز مالی و بانک‌ها، مراکز نظامی.

* مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی.

* پمپ بنزین‌ها و مراکز توزیع CNG.

* حمل نقل عمومی، فرودگاه‌ها، ترمینال‌های تاکسی و اتوبوس .

* خانه (آشپزخانه، حمام، توالت، دیوارها و کف).

*تمامی مراکز تفریحی و ورزشی، مراکز خرید رستوران‌ها، مراکز آرایش و زیبایی.

* مراکز ارائه دهنده خدمات صنعتی

لازم به ذکر است این محلول دارای سیب سلامت از سازمان غذا و دارو و مورد تأیید آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی از جمله سرم سازی رازی، انیسیتو پاستور، هایژن آلمان و کرمکو کانادا و سازمان‌های مختلف مانند سازمان پدافند غیر عامل کشور و سپند وزارت دفاع می‌باشد.
رونمایی از محلول ضد عفونی گیاهی IMC ORGA


عکس خوانده نمی‌شود