درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 55476 | 10 آذر 1399 ساعت 09:29

جان باختن ۶بیمار کرونایی در استان سمنان/ کرونا یکه‌تازی می‌کند

آمارهای ارائه شده از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود نشان می‌دهد طی ۲۴ ساعت گذشته شش بیمار کرونایی در سطح استان جان خود را از دست داده‌اند.
جان باختن ۶بیمار کرونایی در استان سمنان/ کرونا یکه‌تازی می‌کند


طی ۲۴ ساعت منتهی به آغاز دوشنبه در سطح شهرهای تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود ۱۲۳ مورد ابتلای قطعی به بیماری کرونا به ثبت رسیده است این میزان هرچند از اواسط هفته گذشته کمتر است اما همچنان با آمار میزان اوج کرونا در اسفندماه ۹۸ مشابهت و نشان از یکه‌تازی کرونا دارد.

هرچند تعداد بیماران ورودی بیمارستان‌ها اندکی کاهش‌یافته اما همچنان شاهرود، گرمسار، دامغان و سمنان در وضعیت قرمز و دیگر شهرستان‌ها نیز در وضعیت نارنجی هستند از سوی دیگر باید گفت در ۲۴ ساعت منتهی به صبح دوشنبه هفت نفر در سطح استان سمنان فوت کرده‌اند.

مجموع آمار بیماران کرونایی استان سمنان به ۱۸ هزار و ۲۵۹ نفر افزایش‌یافته و تعداد کل بیماران مرخص شده از بیمارستان شش هزار و ۳۰ نفر است و تا بازه زمانی ۲۴ ساعت منتهی به صبح دوشنبه ۳۵۳ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان سمنان بستری هستند.

آمار کل فوتی‌های کرونایی استان سمنان از ابتدای اسفندماه ۹۸ تاکنون به ۷۵۷ نفر رسیده است.

توصیه مسئولان و شبکه بهداشت و درمان استان سمنان به مردم رعایت فاصله‌گذاری و همراهی با محدودیت‌ها، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات مردمی است.



عکس خوانده نمی‌شود