hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > بازدید معاون رئیس‌جمهور از روند خروج اتباع در مرز دوغارون تایباد

بازدید معاون رئیس‌جمهور از روند خروج اتباع در مرز دوغارون تایباد

زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور، جهت بررسی وضعیت روند خروج اتباع، وارد مرز دوغارون شد

تایباد، ویدا حنفی-صبح روز شنبه ۲۱ تیر  زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در راس هیاتی و در جریان دومین روز از سفر خود به استان خراسان رضوی با حضور در مرز دوغارون از نزدیک در جریان روند خروج اتباع افغانستانی در این مرز قرار گرفت.

 معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ابتدای این بازدید به خبرنگاران گفت: ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران بیش از چهار دهه میزبان اتباع افغانستان در جای جای کشور بوده‌اند و در حین خروج آنها همچنان این مهمان‌نوازی ادامه دارد.

زهرا بهروز آذر با اشاره به روند بازگشت مهاجرینی که فاقد مجوز قانونی اقامت در ایران هستند، اظهار کرد: شاهد خروج مهمانانی از کشورمان هستیم که متأسفانه امکان حضور قانونی در ایران را نداشتند و دیگر امکان میزبانی آن‌ها وجود ندارد. برای دولت بسیار اهمیت دارد که این افراد که همواره برادر و خواهر ما بوده‌اند، با حفظ عزت، کرامت و احترام به سرزمین خود بازگردند و نیز واسطه خیر در وطن‌شان باشند.
 زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای خروج آسان مهاجران غیرمجاز افغانستانی در مرزهای شرق کشور فراهم شده است.

وی در این بازدید از نزدیک با خانواده های افغانستانی مستقر در اداره اتباع گفتگو کرد و در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و همچنین از مراکزی که برای ارایه خدمات به اتباع در مرز مستقر شده بود بازدید کرد و ضمن عرض خداقوت به دست اندرکاران از کلیه کسانی که در حال ارائه خدمات به مهاجرین بودند تقدیر و تشکر کرد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو