hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > توقیف خودروی شوتی با خلافی ۶۱۰ میلیون ریال

توقیف خودروی شوتی با خلافی ۶۱۰ میلیون ریال

سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از توقیف یک دستگاه خودروی شوتی با مبلغ خلافی ۶۱۰ میلیون ریال در راستای طرح آرامش و ایمنی ترافیک خبر داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ وی افزود: در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸، تیم گشتی پلیس راهور شهرستان جم حین گشت‌زنی با خودروی کنترل نامحسوس، در خیابان فاضل جمی به یک دستگاه خودروی سواری پارس مشکوک شدند. به‌دنبال تغییر وضعیت در ارتفاع محور عقب خودرو، مأموران دستور توقف صادر کردند که راننده بدون توجه به این دستور، اقدام به فرار کرد.

 ستوان محمدی، افسر گشت راهور با ایجاد ترافیک مصنوعی، خودرو را متوقف و راننده به مرجع انتظامی تحویل داده شد.

با استعلام از پلاک خودرو، خلافی آن ۶۱۰ میلیون ریال گزارش شد. همچنین بررسی‌ها نشان داد که خودرو فاقد صندلی عقب و سرنشین جلو بوده و صندوق عقب آن به اتاق خودرو متصل بوده که به‌منظور حمل کالای قاچاق از آن استفاده می‌شده است.

 

منبع: sharghdaily-986372

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو