درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 41067 | 12 مرداد 1399 ساعت 10:35

اشغال ۴۰ درصدی بیمارستان‌های بابل توسط بیماران کرونایی

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه ۴۰ درصدی بیمارستان‌های بابل توسط بیماران کرونایی اشغال شده است، گفت: بیماران اورژانسی نیازمند به بستری با علائمی غیر از کرونا از ترس وجود کرونا متاسفانه به بیمارستان‌ها مراجعه نمی کنند و عواقب وخیمی در منزل برایشان رخ می دهد.
اشغال ۴۰ درصدی بیمارستان‌های بابل توسط بیماران کرونایی


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرهاد باقریان اظهار کرد: موج دوم کرونا باعث ایجاد همه‌گیری در بابل با آماری به مراتب بالاتر از موج اول شده و حدود ۴۰ درصد بیمارستان‌های سطح شهر از بیماران کرونایی پر شده است. 
وی تصریح کرد: بیماران اورژانسی نیازمند به بستری با علائمی غیر از کرونا از ترس وجود کرونا متاسفانه به بیمارستان‌ها مراجعه نمی کنند و عواقب وخیمی در منزل برایشان رخ می دهد. 
متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک، خاطرنشان کرد: از مراجعه به بیمارستان ها در صورتی که بیماران نیاز به بستری اورژانسی ندارند خودداری کنید.
باقریان با اشاره به اینکه اگر علائم خفیفی در شما وجود دارد در منزل بمانید و قرنطینه خانگی را رعایت کنید، گفت: در صورت وجود علائمی مثل تب بالا، سرفه های خشک و تنگی نفس با پزشکان خانواده تماس بگیرید.


عکس خوانده نمی‌شود