درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 37762 | 15 تیر 1399 ساعت 08:08

نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون/۷۰ نفر دچار گاز گرفتگی شدند

ر اثر نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون در ماهشهر ۷۰ نفر دچار گاز گرفتگی شدند.
نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون/۷۰ نفر دچار گاز گرفتگی شدند


 مدیر ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پتروشیمی در خصوص حادثه پتروشیمی کارون ماهشهر گفت: مقارن ساعت ۱۶:۴۵ دقیقه امروز (شنبه ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۹) در پتروشیمی کارون، در حین عملیات تخلیه کلر از مخزن ایزوتانک، فلکسیبل جوینت این مخزن دچار پارگی شده و باعث انتشار گاز کلر به بیرون می‌شود.
سیدامید شهیدی نیا افزود: پس از این حادثه، بلافاصله اقدامات اولیه برای بستن ولو و قطع کلر انجام شده اما در این فاصله، به جهت فشار کلری که در مسیر بوده، تعداد ۷۰ نفر از همکاران ما گاز کلر را استنشاق می‌کنند.
وی بیان کرد: از طریق فراخوان تیم‌های عملیاتی و امدادی تمامی مصدومان به سرعت به درمانگاه‌های منطقه منتقل شدند. تمامی مصدومان در شرایط مطلوب هستند و با مداوای سرپایی وضعیت پایداری پیدا کردند
شهیدی نیا گفت: یک ساعت پس از بروز حادثه، اکثر مصدومان مرخص شده و تعداد اندکی از آنها به جهت نیاز به اکسیژن درمانی و ادامه مراقبت، به بیمارستان ماهشهر منتقل شدند که در حال مرخص شدن هستند
وی تاکید کرد: علت حادثه در دست بررسی است و به زودی پس از بررسی‌های فنی، گزارش آن تهیه و برای پیشگیری از حوادث مشابه اقدامات لازم صورت می‌پذیرد.


عکس خوانده نمی‌شود