درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 336556 | 13 خرداد 1403 ساعت 17:32

(ویدئو) ریل اقتصادی کشور از دولت سازندگی اشتباه گذاشته شد

هرگز چنین نمی‌توان قضاوت کرد پس مشکل چه بوده است؟ پاسخ آن است که ریل اقتصادی کشور از دولت سازندگی اشتباه گذاشته شد و تاکنون هیچ لوکوموتیو رانی نتوانسته آن را کنترل کند.
(ویدئو) ریل اقتصادی کشور از دولت سازندگی اشتباه گذاشته شد


حسین میرزایی گفت: آقای هاشمی با هوش و اقتدار سیاسی که داشت نتوانست مشکل اقتصاد کشور را حل کند و آقای خاتمی هم با محبوبیتی که در آن سال‌ها پیدا کرد نتوانست مشکل اقتصاد را حل کند و احمدی نژاد هم با جرات و پرکاری که داشت نتوانست این مشکل ر ا حل کند و روحانی هم که به جای خدا دست نیاز به سوی کدخدا دراز کرد ایشان هم نتوانست. آیت الله رییسی آن مبارز نستوه هم عمر شریفشان کفاف نداد تا نتیجه کارشان مشخص شود.
 
سوال آیا می‌توان گفت همه وزرای اقتصادی، روسای بانک مرکزی و روسای سازمان برنامه در گذشته یا فاسد و یا بی سواد یا بی عرضه بودند؟ هرگز چنین نمی‌توان قضاوت کرد پس مشکل چه بوده است؟ پاسخ آن است که ریل اقتصادی کشور از دولت سازندگی اشتباه گذاشته شد و تاکنون هیچ لوکوموتیو رانی نتوانسته آن را کنترل کند.
 
 

منبع: fararu-741389



عکس خوانده نمی‌شود