hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > سرنوشت تلخ درختان چیتگر؛ ماجرا چیست؟

سرنوشت تلخ درختان چیتگر؛ ماجرا چیست؟

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به مشکلات پارک جنگلی چیتگر از جمله کمبود آب که باعث آفت‌زدگی درختان شده است، گفت: آبرسانی به پارک دردستور کاراست.

رضا بیانی در بازدید از وضعیت درختان پارک جنگلی چیتگر ضمن ابراز خرسندی از بارش‌های اخیر، گفت: این بارش‌ها فرصتی دوباره برای احیای منابع طبیعی استان به‌خصوص پارک‌های جنگلی بوده است و ما باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم و با اقدامات لازم از نابودی این سرمایه‌های ارزشمند جلوگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مشکلات پارک جنگلی چیتگر از جمله کمبود آب که باعث آفت‌زدگی درختان شده است، گفت: برای حل این مشکلات، برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است. یکی از این برنامه‌ها، آبرسانی به این پارک همچنین انجام اقدامات لازم برای مبارزه با آفت‌ها به‌خصوص سوسک پوست‌خوار است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در ادامه از مردم خواست تا در حفظ و نگهداری از منابع طبیعی، به خصوص پارک‌های جنگلی، کوشا باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران وی گفت: همه ما باید در قبال حفظ این نعمت‌های الهی مسئول باشیم. از مردم تقاضا می‌کنیم که از روشن کردن آتش در پارک‌ها خودداری کنند و از ریختن زباله در آن‌ها بپرهیزند.

منبع: fararu-740939

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو