کم آبترین استان کشور رکورددار رشد بارشها شد
استان سیستانوبلوچستان بهعنوان خشکترین و کمآبترین استان ایران، امسال رکورددار رشد بارشها بوده است و دو سد این استان با پرشدگی ۱۰۰ درصدی و دو سد دیگر با پرشدگی نزدیک به ۱۰۰ درصدی شرایط خوبی را برای ورود به تابستان گرم ایجاد کردهاند.
به گزارش تسنیم، پاییز و زمستان خشک ۱۴۰۲ نگرانیها را از تکرار چهارمین سال خشک متوالی برای کشور تشدید کرده بود تا اینکه بارشهای بهاری در فروردین و اردیبهشتماه تا حدودی از شدت نگرانیها کاست و پس از ۲۳۲ روز، میزان بارشهای امسال به شرایط نرمال رسید.
اگرچه در ۹ استان با افت بیش از ۱۰ درصدی بارشها مواجه هستیم، اما از سوی دیگر در ۱۳ استان دیگر بیش از ۱۰ درصد رشد بارش داریم و میزان رشد بارشهای امسال در دو استان یزد و سیستانوبلوچستان بهترتیب با ۵۳ درصد و ۶۸ درصد رشد نسبت به شرایط نرمال، بیشترین میزان افزایش بارشها را شاهد بودهایم.
در واقع، خشکترین و کمآبترین استان ایران، امسال رکورددار رشد بارشها بوده است.

منبع: fararu-736138
