درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 14 تیر 1405

کد: 316756 | 19 فروردین 1403 ساعت 16:23

واکنش غضنفرآبادی به جریمه‌های سه میلیون تومانی حجاب

«در ماده‌های ۱۹، ۶۵،۴۷ و ۴۹ یکسری ایرادات را شورای محترم نگهبان گرفته بود و کمیسیون ان‌شاالله این هفته اصلاح کند. اگر کسی به خاطر ۳ میلیون بخواهد پولش را بیرون بکشد که بهتر است قانون را رعایت کند!»
واکنش غضنفرآبادی به جریمه‌های سه میلیون تومانی حجاب


رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اعلام اینکه در هفته آینده تکلیف لایحه عفاف و حجاب روشن خواهد شد، نسبت به احتمال خروج پول از بانک‌ها در پی اعمال جریمه‌های ۳ میلیون تومانی حجاب واکنش نشان داد.

به گزارش ایلنا، موسوی غضنفرآبادی، درباره این‌که در رفت و آمد لایحه عفاف و حجاب بین مجلس و شورای نگهبان ایرادات شورای نگهبان بیشتر در چه مواردی بوده است، اظهار داشت: در ماده‌های ۱۹، ۶۵،۴۷ و ۴۹ یکسری ایرادات را شورای محترم نگهبان گرفته بود و کمیسیون ان‌شاالله این هفته اصلاح کند.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره این‌که برخی عنوان می‌کنند با جریمه‌های‌های نقدی و آن ۳ میلیون تومانی که یکی از نمایندگان عنوان کرد، شاید مردم پول‌های خودشان را از بانک خارج کنند تا کسی دسترسی به حساب شان نداشته باشد، گفت: اگر کسی به خاطر ۳ میلیون بخواهد پولش را بیرون بکشد که بهتر است قانون را رعایت کند!

وی ادامه داد: ان‌شاالله در هفته آینده تکلیفش روشن خواهد شد.

منبع: fararu-723711



عکس خوانده نمی‌شود