درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 12 تیر 1405

کد: 316111 | 18 فروردین 1403 ساعت 09:50

وزیر اقتصاد برکنار شد؟

اخباری مبنی بر تغییر «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد منتشر شده است.
وزیر اقتصاد برکنار شد؟


به گزارش شبکه شرق، خبرگزاری «تسنیم»، اخبار منتشرشده در خصوص برکناری احسان خاندوزی از وزارت اقتصاد را تکذیب کرد.

در پی انتشار برخی اخباری مبنی بر تغییر «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد در بعضی از اکانت‌های ضددولت، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این خبر غیرواقعی و کذب است.

«احسان خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز در واکنش به این اخبار، در پیامی تاکید کرد: «دامن‌زدن به انتظارات تورمی از مهمترین راهبردها در انتشار اخبار کذب است و القای تزلزل در تیم اقتصادی دولت را باید در این چارچوب تحلیل کرد.»

سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ابراهیم رئیسی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:

«تروریست‌های اقتصادی همپای تروریست‌های حملات دمشق و چابهار مشغول بمباران افکار عمومی با خبر کذب هستند.

افزایش نااطمینانی و دامن‌زدن به انتظارات تورمی، مهم‌ترین راهبرد آنها در این روزها است. القای تزلزل در تیم اقتصادی دولت با تولید اخبار جعلی را باید در این چارچوب تحلیل و ردیابی کرد.»

منبع: sharghdaily-925142



عکس خوانده نمی‌شود