درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 12 تیر 1405

کد: 308358 | 20 اسفند 1402 ساعت 15:22

تداوم افزایش هزینه و قیمت در مسکن؟

شامخ کل ساختمان در بهمن ماه جاری به رقم ۵۳ رسید، به عبارتی فعالیت‌های ساختمانی و ساخت و ساز در این برهه مقداری افزایش داشته است.
تداوم افزایش هزینه و قیمت در مسکن؟


در بازار مسکن، صندوق املاک و مستغلات ارزش مسکن با افت ۰.۴ درصدی مواجه شد و قیمت هر واحد آن به رقم یک هزار و ۳۲۸ تومان رسید. اوراق تسهیلات مسکن نیز با ۰.۳ درصد رشد قیمت همراه شدند و قیمت هر برگه تسه به رقم ۱۴۱ هزار و ۵۲۰ تومان رسید.

شامخ کل ساختمان در بهمن ماه جاری به رقم ۵۳ رسید. به عبارتی فعالیت‌های ساختمانی و ساخت و ساز در این برهه مقداری افزایش داشته است. سفارشات جدید مشتریان در سطح ۵۰.۵ قرار گرفت که نشان از عدم تغییر تعداد و رونق معاملات دارد.

قیمت خرید مواد اولیه به سطح ۶۸ رسید که نشان از  افزایش قیمت مواد اولیه ساختمانی و نهاده‌های ساختمانی در پی رشد نرخ ارز دارد.

منبع: fardayeeghtesad-36893



عکس خوانده نمی‌شود