hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ماجرای پلمب کبابی به خاطر استفاده از سنگدان مرغ

ماجرای پلمب کبابی به خاطر استفاده از سنگدان مرغ

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج گفت: یک واحد صنفی کبابی به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی و استفاده از سنگدان مرغ در تولید کباب کوبیده پلمب شد.

فردین حسین زاده افزود: این واحد صنفی، به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی و محیط، شرایط نگهداری نامناسب مواد پروتئینی و تقلب با استفاده از سنگدان مرغ با اخذ حکم قضایی پلمب شد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی اظهار کرد: برنامه بازدید مشترک با ادارات و نهاد‌های مرتبط از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند رستوران‌ها، قصابی‌ها و مرغ فروشی‌ها به منظور برخورد با موارد تخلف بهداشتی تهدیدکننده سلامت عمومی جامعه، به‌طور مستمر در طول سال انجام می‌گیرد.

وی ضمن هشدار به عرضه‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی گفت: با اینگونه متخلفان که سلامت مردم را به خطر می‌اندازند برخورد جدی می‌شود و شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی مانند قصابی، رستوران، غذا خوری، کبابی و سوپر پروتئین‌ها را به اداره دامپزشکی شهرستان کرج از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۴۰۵۰۹۹ اطلاع دهند.

منبع: fararu-694242

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو