درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 17 تیر 1405

کد: 279880 | 29 آذر 1402 ساعت 13:14

‏صدور حکم ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری برای سارا معصومی

سارا معصومی به تحمل ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد.
‏صدور حکم ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری برای سارا معصومی


شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام «نشر مطالب خلاف واقع»، سارا معصومی، روزنامه‌نگار را به تحمل ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری محکوم کرد.

به گزارش شرق، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام «نشر مطالب خلاف واقع»، سارا معصومی، روزنامه‌نگار را به تحمل ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری محکوم کرد. به گفته وکیل پرونده، مصداق عنوان اتهامی او «گزارش ضابطان» و «نشر یک توییت درباره آرمیتا گراوند» عنوان شده است.

‏صدور حکم ۶ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری برای سارا معصومی

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری با اشاره به آخرین وضعیت پرونده سارا معصومی، روزنامه‌نگار، اظهار کرد: «پرونده خانم معصومی برخلاف بسیاری دیگر از روزنامه‌نگاران که با اعلام جرم دادستان پس از جان باختن خانم آرمیتا گراوند کارشان به دادسرا کشیده شد، به دادگاه انقلاب ارجاع شد. تا آنجا که من اطلاع دارم، برای برخی از روزنامه‌نگاران قرار تعلیق تعقیب صادر شد، ولی پرونده خانم معصومی به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب رفت.»

منبع: fararu-692522



عکس خوانده نمی‌شود