درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 17 تیر 1405

کد: 264772 | 20 آبان 1402 ساعت 17:31

سران کشور‌های عربی و اسلامی در ریاض: جنگ غزه باید فورا متوقف شود

نشست فوق‌العاده مشترک سران اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی با محوریت تحولات فلسطین و جنگ غزه در ریاض آغاز به کار کرد.
سران کشور‌های عربی و اسلامی در ریاض: جنگ غزه باید فورا متوقف شود


محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در آغاز این نشست اظهار کرد: ما بر محکومیت جنگ وحشیانه‌ای که ملت فلسطین در غزه با آن مواجه هستند، تاکید می‌کنیم و تلاش‌هایی برای محافظت از غیرنظامیان در غزه و توقف جنگ انجام داده‌ایم. ما کوچاندن اجباری ساکنان غزه را رد می‌کنیم و خواهان رفع محاصره این منطقه هستیم.

به گزارش ایسنا، ولیعهد سعودی جنگ جاری در غزه را شکست شورای امنیت سازمان ملل متحد خواند و گفت: اعطای حقوق قانونی به فلسطینی‌ها تنها راه دستیابی به صلح در منطقه است.

سران کشور‌های عربی و اسلامی در ریاض: جنگ غزه باید فورا متوقف شود

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه نیز گفت: نرمش بیشتر اعراب مساوی است با خشونت و قتل عام بیشتر صهیونیست‌ها علیه ما. تنها نتیجه صلح شکست خورده این است که موجودیت اسرائیل تهاجمی‌تر شده و وضعیت فلسطین اسفبارتر شده است. جنایت جاری را نمی‌توان از نحوه برخورد ما به عنوان کشور‌های عربی و اسلامی با رویداد‌های تکراری به شیوه‌ای پراکنده در ارتباط با موضوع فلسطین جدا کرد.

او گفت: با واقعیت جدیدی که مقاومت دلیر فلسطین در منطقه ما تحمیل کرده است، ما ابزار‌های سیاسی را در اختیار داریم که ما را قادر می‌سازد معادلات را تغییر دهیم. امروز هیچ حامی، مرجع یا قانونی در مورد «فرایند صلح» وجود ندارد. یا یک مرجع یا قانون هنگام صحبت از "فرایند صلح".

اسد تصریح کرد: صحبت در مورد راه حل دو دولتی، آغاز روند صلح و سایر جزئیات در این لحظه فوری اولویت ندارد. حداقلی که در اختیار داریم، ابزار‌های سیاسی واقعی است، نه ابزار‌های لفاظی، که مهمترین آن‌ها توقف هرگونه مسیر سیاسی با رژیم صهیونیستی است. آیا فلسطین اکنون به کمک‌های بشردوستانه از سوی ما نیاز دارد یا به محافظت در برابر نسل کشی آتی علیه خود؟ مساله فوق‌العاده در نشست ما اکنون قتل و کشتار نیست بلکه وحشیگری صهیونیست‌ها ما را در مقابل مسئولیت‌های بی‌سابقه قرار می‌دهد.

منبع: fararu-681970



عکس خوانده نمی‌شود