درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 258573 | 05 آبان 1402 ساعت 10:56

ماجرای کتک زدن دختر نوجوان در پارک

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی پلیس یزد گفت: عامل ضرب و شتم دختر یزدی در پارک آزادگان درکمتر از ۷۲ ساعت دستگیر شد.
ماجرای کتک زدن دختر نوجوان در پارک


سرهنگ مجید نعیم‌یاوری معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی پلیس یزد درباره این خبر گفت: در پی اتفاق اخیر و کتک خوردن یک دختر نوجوان در پارک آزادگان شهر یزد بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس استان یزد قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، او افزود: در این خصوص تیمی ویژه با تحقیقات لازم موفق به شناسایی عامل اصلی ضرب و جرح این دختر نوجوان شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: ماموران پلیس ضمن هماهنگی قضایی متهم اصلی و همدستش را در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر کردند.

نعیم‌یاوری تصریح کرد: متهم اصلی به جرم خود مبنی بر ضرب و شتم دختر نوجوان اعتراف و پس از تشکیل پرونده روانه دادسرا شد.

منبع: fararu-677364



عکس خوانده نمی‌شود