hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > حوزه برنامه‌ریزی شهری نباید درگیر کارهای اجرایی شود

عضو شورای شهر مشهد مطرح کرد؛

حوزه برنامه‌ریزی شهری نباید درگیر کارهای اجرایی شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: حوزه برنامه ریزی شهرداری به‌جای فکر کردن و برنامه ریزی درگیر کارهای اجرایی بسیاری شده است و باید چابک شود.

مشهد پایگاه خبری رویداد ایران-سید ابراهیم علیزاده، در مراسم معارفه سرپرست معاونت برنامه ریزی، مدیرکل بازرسی و مشاور عالی شهردار مشهد افزود: حوزه برنامه ریزی اولین و مهم‌ترین فعالیت برای رسیدن به نتیجه مطلوب است و درمجموع مغز متفکر هر سازمان از جمله شهرداری مشهد حوزه برنامه ریزی آن است.

وی اظهار داشت: اما متأسفانه حوزه برنامه ریزی شهرداری به‌جای فکر کردن و برنامه ریزی درگیر کارهای اجرایی بسیاری شده است، بر همین اساس شهردار باید حوزه برنامه ریزی را سبک‌بال و چابک کنند تا این حوزه تنها به برنامه ریزی و تفکر متمرکز شود.

علیزاده ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد بحث کنترل پروژه‌ها است که چندی است کمرنگ شده و باید پررنگ شود و کنترل صفرتا صد پروژه‌ها را در بربگیرد.

وی گفت: بالاترین سرمایه هر سازمان نیروی انسانی آن است که از شهردار می‌خواهم وضعیت نیروها را دریابند، زیرا وضعیت اکثر نیروی انسانی شهرداری نابسامان است و ثبات ارتباط شغلی با شهرداری ندارند که از معاونت برنامه ریزی می‌خواهیم به این موضوع توجه داشته باشند.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این برنامه اظهارکرد: باید قدر فرصت ایجاد شده برای خدمت‌رسانی به مردم را بدانیم و قطعاً مدیر مؤمن و تراز انقلاب اسلامی مدیری است که اگر کار مردم به هر دلیل انجام نشود ناراحت باشد.

وی تصریح کرد: یکی از آفت‌هایی که در شهرداری با آن روبه‌رو هستیم تعداد زیاد امضاء در یک صورت‌جلسه است که همین امر روند کار را کند و زمان‌بر می‌کند و اگر بخواهد بازرسی و حراست نیز در این مسیر وارد شوند؛ تعداد امضاءها برای یک صورت‌جلسه از ۱۵ امضاء فراتر می‌رود.

منصوریان خاطر نشان کرد: اداره کل بازرسی باید در مسیر تحول این رویه را با محوریت شهردار به هم متصل کنند و فرآیندها را در صورت‌ جلسات کوتاه کنند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو