درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 20670 | 09 دی 1398 ساعت 13:18

4000 میلیارد تومان از پول‌های مردم کرمانشاه نزد بانک‌های خصوصی است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت:حدود چهارهزارمیلیارد تومان از سپرده‌های مردم استان در اختیار بانک‌های خصوصی است که عمدتا دراختیار توسعه اقتصادی وتولید استان قرار نمی‌گیرد.
4000 میلیارد تومان از پول‌های مردم کرمانشاه نزد بانک‌های خصوصی است


علی محمدی بااشاره به وضعیت سپرده های نزد بانک‌های استان کرمانشاه براساس آخرین آماری-پنج ماهه امسال- که از سوی بانک مرکزی اعلام شده، اظهار کرد:مانده کل سپرده‌های بانکی استان برای حدود 27 بانکی که دربخش دولتی، اصل 44 وخصوصی داریم،حدود 24 هزارمیلیاردتومان است.


وی بابیان اینکه ازاین میزان حدود سه هزار میلیارد تومان آن سپرده قانونی نزد بانک مرکزی است که امکان دخل وتصرف درآن نیست، یادآور شد: آنچه واقعا به عنوان منابع بانکی در اختیار استان داریم 21 هزار میلیارد تومان است.


وی افزود: استان کرمانشاه نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان حدود81 درصد است، یعنی 17 هزار میلیارد تومان از منابع بانکی استان، تسهیلات داده شده است.


محمدی گفت:میزان مصارف به منابع در هشت بانکی دولتی استان بیش از 100 درصد و در چهار بانکی که دولت مقداری در آنها سهام دارد حدود 70 تا 80 درصد است،تاکید کرد: حدود چهارهزار میلیارد تومان از 21 هزار میلیارد تومان سپرده‌های بانکی استان در اختیار بانک‌های خصوصی است که نسبت مصارف به منابع آنها زیر 50 درصد است.


وی تاکید کرد: سپرده‌هایی که دراین بانک‌ها وجود دارد نقش چندان پررنگی در توسعه اقتصادی و تولیدی استان ندارد و عمدتا به ستاد مرکزی این بانک‌ها پمپاژ می‌شود.


مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمانشاه میزان مانده معوقات بانکی استان را نیز 1480 میلیاردتومان اعلام کرد وافزود: این بدهی معوق مربوط به تسهیلاتی است که اراده‌ای برای بازپرداخت اقساط آنها وجود ندارد.


وی درباره وضعیت تملک واحدهای تولیدی از سوی بانک‌های استان نیز اظهار کرد: تعداد این واحدها در اوایل سال 1397حدود 50 واحد بود که اکنون به 24 واحد رسیده و مابقی تعیین تکلیف شده است.


به گفته این مسئول،عمده این واحدها تمام تجهیزات خود را برداشته‌اند و فقط زمین خالی یا سوله آنها باقی مانده است.


بیمه‌های کرمانشاه امسال 243 میلیارد تومان خسارت پرداخت کردند


محمدی درادامه اشاره‌ای هم به وضعیت صنعت بیمه در استان داشت وافزود: براساس آمار 8ماهه،حق بیمه تولیدی بیمه‌های استان 350 میلیارد تومان و میزان خسارت پرداختی 243 میلیارد تومان بوده که نسبت 70 درصدی پرداخت خسارت را نشان می‌دهد.


وی افزود: سهم بیمه ایران که تنها بیمه دولتی است از دریافتی حق بیمه‌ها حدود 43 درصدی و سهم آن از پرداخت‌ها 60 درصد است.


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه معتقد است،اگر میزان خسارت پرداختی و هزینه‌های بیمه ایران را در نظر بگیریم، این بیمه سوددهی ندارد.


صنایع کرمانشاه میلی برای ورود به بورس ندارند


محمدی درباره مبادلات بورس منطقه‌ای کرمانشاه در هشت ماهه امسال نیز اظهار کرد: در این مدت پنج میلیارد و 705 میلیون سهام و حق تقدم در بورس منطقه‌ای کرمانشاه مبادله شده که ارزش آن 2160 میلیارد تومان بوده است.


وی گفت:از آنجایی که فقط سه واحد قند، سیمان و پتروشیمی کرمانشاه در بورس و فرابورس حضور دارند، عمده سهام مبادله شده و گردش مالی آن مربوط به شرکت‌های دیگر استان‌ها است.


محمدی گفت: اقدامات زیادی برای ترغیب واحدهای تولیدی استان و ورود آنها به بورس و فرابورس صورت گرفته،گفت: متاسفانه استقبال چندانی ازسوی این واحدها شاهد نبودیم.


90 درصد اموال غیرمنقول دستگاه‌های دولتی شناسایی شده


مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمانشاه درباره وضعیت اجرای طرح مولدسازی دارایی‌های غیرمنقول دستگاه‌ها نیز تاکید کرد: اکنون 90درصد اموال دولتی دراستان شناسایی و بانک اطلاعاتی مربوط به آن تدوین شده است.


محمدی بابیان اینکه دستگاه‌ها باید اموال غیرمنقول خودرا بفروشند یا به اجراه بلندمدت برسانند، یادآور شد: در بودجه سال 1399 کشور، حدود 50 هزار میلیارد تومان از درآمدهای دولت از این محل پیش بینی شده است.


وی افزود: به علاوه 145 ملک مربوط به دستگاه‌های استان را نیز در بحث بازآفرینی شهری معرفی کردیم.


عکس خوانده نمی‌شود