درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 181121 | 20 آذر 1401 ساعت 08:57

اشتغال و معیشت مردم منطقه سیستان یکی از اهداف قرارگاه غدیر است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اشتغال و معیشت مردم منطقه سیستان یکی از اهداف قرارگاه غدیر است که ما باید بتوانیم مردم را در منطقه سیستان ماندگار کنیم.
اشتغال و معیشت مردم منطقه سیستان یکی از اهداف قرارگاه غدیر است


به گزارش رویدادایران حسین مدرس خیابانی در نشست قرارگاه غدیر افزود: با توجه به اهمیت موضوع تامین آب سیستان تاکنون ۳۰۰ حلقه چاهک در این منطقه برای کاهش تنش آبی حفر شده است.

وی اظهار کرد: تسهیلات اشتغالزا باید با نظارت فرمانداران اعطا و هیچ سهمیه‌ خاصی برای فرمانداری‌ها در حوزه اشتغال در نظر گرفته نخواهد شد.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم استان سیستان و بلوچستان آب است بنابراین همه باید در این حوزه بسیج شده و به وظایف خود عمل کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: روی بسته اشتغال سیستان تمرکز ویژه داریم و رویکرد اصلی در این حوزه ایجاد مشاغل خرد و خانگی است که در این راستا تسهیلات اشتغالزایی به کارآفرینان این منطقه اعطا شده است.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: قرار است تا یک حرکت و جهش جدیدی در قرارگاه غدیر صورت گیرد تا منطقه سیستان به نقطه مطلوب برسد.



عکس خوانده نمی‌شود