درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 30 آذر 1404

کد: 156460 | 30 مرداد 1401 ساعت 10:47

ثبت بیش از دو میلیون نامه و تماس مردمی به رئیسی در یکسال گذشته

مشرق نوشت :رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری از ثبت بیش از دو میلیون نامه، درخواست و تماس تلفنی به رئیس جمهور طی یکسال گذشته خبر داد.
ثبت بیش از دو میلیون نامه و تماس مردمی به رئیسی  در یکسال گذشته


احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری این حجم از مکاتبات را نشانه اعتماد و امیدواری مردم به دولت سیزدهم دانست و گفت: همچنین در یکسال گذشته نمایندگان تام الاختیار رئیس جمهور در استان‌ها بیش از دویست هزار دیدار چهره به چهره با مردم داشته اند.
وی از حل ۲۴۳ مورد از مشکلات عمومی که در ارتباطات مردمی مطرح شده بود خبر داد و افزود: هزار و ۳۰۹ مورد از مشکلات و مسائل عمومی هم در حال پیگیری و بررسی‌های کارشناسی است.

بیشتر بخوانید :

صالحی به تشکیل میز ارتباطات مردمی در استان‌ها پیش از سفرهای استانی رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: شش گروه تخصصی در استان‌ها مکلف به پیگیری دستورات رئیس جمهور و اعضا هیئت دولت که در ارتباطات مردمی مطرح می‌شود هستند.

۲۱۲۲۰

کد خبر 1664393

منبع: khabaronline-1664393



عکس خوانده نمی‌شود