درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 154607 | 19 مرداد 1401 ساعت 15:02

اهدای ۱۶۱۶ تبلت به کودکان نیازمند دارای معلولیت

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی گفت: اهدای تبلت در راستای اجرای تفاهمنامه برنامه مشترک سازمان بهزیستی با صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) صورت پذیرفت.
اهدای ۱۶۱۶ تبلت به کودکان نیازمند دارای معلولیت


به گزارش خبرگزاری مهر، احسان جعفری از اهدای یک هزار و ۶۱۶ تبلت برای دسترسی کودکان دارای معلولیت تحت پوشش توسط صندوق حمایت از کودکان ملل متحد خبر داد.

با بیان این مطلب، افزود: اهدای تبلت، با موافقت دفتر بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت امور خارجه برای دستیابی کودکان نیازمند دارای معلولیت در راستای اجرای بند ۹ تفاهمنامه برنامه مشترک سازمان بهزیستی کشور با صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) و با در نظر گرفتن پیشگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ که بازماندگی از تحصیل و ناتوانی در تلفیق اجتماعی کودکان را به همراه دارد، صورت پذیرفت.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بهزیستی کشور، ادامه داد: معاونت امور توانبخشی تبلت‌های اهدایی به کودکان دارای معلولیت را با اولویت کودکان خدمت‌گیرنده نیازمند در مراکز روزانه آموزشی توانبخشی سراسر کشور بالاخص مناطق محروم توزیع می‌کند.

منبع: mehrnews-5560078



عکس خوانده نمی‌شود