درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 154006 | 15 مرداد 1401 ساعت 15:12

دومین مورد نقص فنی از هواپیمایی شرکت سپهران در فرودگاه مشهد

مشهد ـ مدیر روابط عمومی فرودگاه هاشمی نژاد مشهد گفت: این دومین مورد نقص فنی از هواپیمایی شرکت سپهران در فرودگاه مشهد طی یک هفته اخیر است.
دومین مورد نقص فنی از هواپیمایی شرکت سپهران در فرودگاه مشهد


به گزارش خبرگزاری مهر، حسن جعفری اظهار کرد: هواپیمای شرکت سپهران صبح شنبه از مقصد آبادان به مشهد، هنگام فرود و نشستن در باند پرواز فرودگاه مشهد دچار نقص فنی شد.

مدیر روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد گفت: مسافران به سلامت از هواپیما تخلیه شدند و علت حادثه در دست بررسی است.

گفتنی است؛ بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری ساعت ۰۵:۵۵ دقیقه صبح امروز هواپیمای شرکت هواپیمایی سپهران با شماره پرواز ۴۳۶۷ از مبدا آبادان به مقصد مشهد مقدس با ۱۲۶ مسافر و ۷ نفر خدمه پرواز بدون مشکل در فرودگاه مشهد فرود آمده و پس از نشستن روی باند ۳۱ راست و تخلیه باند، کنترلر برج مراقبت پرواز فرودگاه مشهد ضمن دقت به ارابه فرود هواپیما، صدای غیر عادی و دود را به خلبان متذکر شده و خلبان به همین دلیل توقف کرده و پرسنل زمینی متوجه ترکیدگی یک لاستیک چرخ شماره یک شدند.

منبع: mehrnews-5557359



عکس خوانده نمی‌شود