درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 148912 | 18 تیر 1401 ساعت 15:47

بازداشت ها ادامه دارد؟ / بی اطلاعی از محمدرضا جلایی‌پور/ بررسی بازداشت تاج زاده در جلسه فوق العاده «جبهه اصلاحات ایران»

ایلنا نوشت: سخنگوی جبهه اصلاحات در خبری اعلام کرد که با پیشنهاد اعضا و تصمیم هیئت رئیسه جلسه فوق العاده مجمع عمومی جبهه اصلاحات به منظور بررسی بازداشت مصطفی تاجزاده برگزار می‌شود.
بازداشت ها ادامه دارد؟ / بی اطلاعی از محمدرضا جلایی‌پور/ بررسی بازداشت تاج زاده در جلسه فوق العاده «جبهه اصلاحات ایران»


علی شکوری‌راد سخنگوی جبهه اصلاحات درباره آخرین خبرها از جلسه جبهه اصلاحات گفت: بنا بر پیشنهاد اعضا و تصمیم هیأت رییسه، مجمع عمومی جبهه اصلاحات امروز عصر جهت بررسی موضوع بازداشت آقای مصطفی تاجزاده بصورت فوق‌العاده تشکیل جلسه خواهد داد.

وی افزود: سید مصطفی تاجزاده شب گذشته در منزل خود بازداشت شد. بنابراین کسی از نزدیکان او از اینکه حکم بازداشت توسط چه کسی صادر و توسط کدام نهاد اجرا شده خبر موثقی در اختیار ندارد. هنوز هیچ مقام قضایی بطور رسمی در این مورد اطلاع‌رسانی نکرده است.




شکورای راد گفت: پس از اعلام جلسه، حمیدرضا جلایی‌پور در اطلاعیه کوتاهی اعلام کرد که در ۱۶ ساعت گذشته از پسرش محمدرضا جلایی‌پور که عضو حقیقی جبهه اصلاحات و در سفر بوده بی‌اطلاع است و ارتباط با او ممکن نیست و لذا علاوه بر تاجزاده احتمال بازداشت وی نیز مطرح بوده و در دستور بررسی خواهد بود.

۲۱۲۳۱

کد خبر 1649488

منبع: khabaronline-1649488



عکس خوانده نمی‌شود