درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 135947 | 17 اردیبهشت 1401 ساعت 20:33

نگاه به شوراها نباید مانند سرمایه‌گذاری در یک شرکت سهامی باشد

شوراها یکی از مظاهر مردم سالاری دینی هستند و عده‌ای از مردم انتخاب می‌شوند تا امور شهر را بر عهده بگیرند و در مجموعه معارف دینی بر بحث مشورت تاکید شده است.
نگاه به شوراها نباید مانند سرمایه‌گذاری در یک شرکت سهامی باشد


به گزارش رویدادایران به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ، آیت‌الله مصطفی محامی در همایش روز شوراها که به میزبانی شورای شهر زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: شوراها یکی از مظاهر مردم سالاری دینی هستند و عده‌ای از مردم انتخاب می‌شوند تا امور شهر را بر عهده بگیرند و در مجموعه معارف دینی بر بحث مشورت تاکید شده است.

امام جمعه زاهدان به بیان آسیب‌های پیش روی شوراها پرداخت و در ادامه خواستار برنامه‌ریزی برای جلوگیری از این آسیب‌ها شد و افزود: یکی از این آسیب‌ها تاخیر در تصمیم‌گیری و همچنین تصمیم‌گیری غلط است به نحوی که تا فرآیند تصمیم‌گیری طی شود و تصمیم به اجرا در آید مدت زمان زیادی به طول می‌انجامد.

وی بیان کرد: آسیب دیگر این است که کسی مسئولیت قبول نمی‌کند و اینگونه بیان می‌شود که من نیز مخالف این تصمیم بودم اما در نهایت مصوب شد و در پایان از هر که سوال شود بر عهده نمی‌گیرد و مشخص نمی‌شود که این تصمیم چگونه اتخاذ و به اجرا در آمده است.

 محامی ادامه داد: آسیب سوم این است که گاهی نگاه به شوراها همانند سرمایه‌گذاری در یک شرکت سهامی است به نحوی که افراد روی نامزد شورا سرمایه‌گذاری و هزینه‌های تبلیغات او را فراهم می‌کنند و پس از اینکه هدف حاصل شد دنبال سود خود هستند و در این بین مردم آسیب می‌بینند و دچار مشکل می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امیدواریم اعضای شورای اسلامی در سطح استان با نگاه جهادی و خدمت صادقانه به مردم به تلاش و فعالیت بپردازند و نظارت‌ها را تقویت کنند تا دچار اینگونه آسیب‌ها نشوند.

آیت‌الله محامی تصریح کرد: اعضای شورای شهر باید به صورت مستمر دنبال برگزاری جلسات کاری باشند تا با استفاده از تجربیات و هم‌فکری به تدریج بر حل مشکلات شهر‌ها فائق آیند



عکس خوانده نمی‌شود