درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 117129 | 18 بهمن 1400 ساعت 16:29

قطعی و افت فشار آب در برخی مناطق اهواز

ایسنا/خوزستان بنا بر اعلام شرکت آب و فاضلاب اهواز آب برخی از مناطق اهواز به دلیل شکستگی خط ۶۰۰ میلیمتر در بلوار اصلی کیانشهر، قطع و یا دچار افت فشار شده است.
قطعی و افت فشار آب در برخی مناطق اهواز


به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، امروز، ۱۸ بهمن ماه پیمانکار پروژه در حال احداث خط ۲ هزار میلیمتر آب شرب کلانشهر اهواز در ادامه اجرای این پروژه، با خط انتقال آب ٦٠٠ میلیمتر واقع در بلوار اصلی کیانشهر روبروی پدافند هوایی برخورد کرده و منجر به شکستگی این خط شده است.

در پی این اتفاق اکیپ های عملیاتی آبفا اهواز بلافاصله به محل اعزام و در حال تعمیر و رفع شکستگی بوجود آمده هستند.

شرکت آّبفا اهواز به اطلاع ساکنان مناطق کیانشهر، کوی سیاحی، ملاشیه، کمپلو شمالی، کوی سادات، عین ٢، کوی زرمندگان و ٣ راه خرمشهر که در نتیجه این شکستگی دچار قطعی و یا افت فشار آب شده اند، می رساند که تلاش بر این است تا ظرف کوتاه ترین زمان این عملیات به اتمام رسیده و آب شرب ساکنین این مناطق به حالت پایدار بازگردد.





عکس خوانده نمی‌شود