درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 63434 | 30 بهمن 1399 ساعت 10:11

مظنه آپارتمان‌های نوساز و قدیمی در پایتخت

مشاوران املاک از افزایش مراجعه خریداران و فروشندگان به بنگاه‌ها جهت خرید و فروش مسکن در ماه‌های پایانی سال خبر می‌دهند.
مظنه آپارتمان‌های نوساز و قدیمی در پایتخت


روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مشاوران املاک در برخی مناطق شهر تهران از افزایش تعداد مراجعات به بنگاه‌ها برای خرید و فروش‌های شب عید خبر می‌دهند. طبق روال طبیعی بازار معاملات مسکن، یکی دوماه پایانی هر سال به انجام معاملاتی اختصاص دارد که اصطلاحا عنوان معامله شب عید اطلاق می‌شود.
 
هر دو طرف تقاضا و عرضه در این‌گونه معاملات سعی دارند تا پیش از رسیدن سال نو، قرارداد خود را منعقد و به خانه جدید نقل مکان کنند. از این رو هر سال در این بازه زمانی اندکی حجم معاملات با افزایش روبه رو می‌شوند.
 
اکنون نیز اگرچه مشاوران املاک می‌گویند حجم این گونه مراجعات نسبت به سال‌های گذشته کمتر است، اما ورود حجم اندکی از متقاضیان به بازار در این مقطع طبیعی است.
 
مظنه آپارتمان تا سن بنای ۲۰ سال در پایتخت 


عکس خوانده نمی‌شود