به گزارش گروه رسانه ای شرق قیمت دلار امروز با رشد ۸۰۰ تومانی معامله شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۱ هزار و ۲۵۰ تومانی در حال معامله است.
معاملهگران معتقدند قیمت دلار در کریدور ۸۰ هزار تومانی تثبیت شده و افت انتظارات تورمی و ثبات شرایط سیاسی مانع برگشت قیمت دلار به رقمهای بالاتر میشود.
بررسی بازار ارز در شروع پنجمین روز هفته حکایت از تعادل در عرضه و تقاضا دارد. معاملهگران معتقدند سیاستگذار با مانور بر اخبار سیاسی مثبت سعی دارد روند رنج دلار را حفظ کند و عرضه و تقاضا را بالانس کرده است.
گفتنیست عراقچی وزیر امور خارجه اعلام کرد دور بعدی مذاکرات با آمریکا در رم برگزار خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد دور بعدی مذاکرات با اروپاییها نیز ادامه دارد؛ اما در حال حاضر مذاکره اصلی با ایالات متحده است.
قیمت درهم و تتر ثابت ماند
قیمت درهم روز چهارشنبه تغییر نکرد و با رقم ۲۲ هزار و ۲۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۱ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۹ هزار و ۱۴۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۲ هزار و ۷۱۰ تومانی معامله شد.
قیمت دلار توافقی کاهشی شد
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سهشنبه ۹ اردیبهشت با افت ۴۰ تومانی روی رقم ۷۱ هزار و ۴۴ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۳۹ تومان افت داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۱۰۹ تومانی کشف شد.
منبع: sharghdaily-1000676