درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 1 تیر 1405

کد: 396995 | 17 دی 1403 ساعت 11:55

بقایی: شایعه صحبت آقای عراقچی درباره خطرناک بودن دولت اسلامی سوریه صحت ندارد؛ این قبیل اخبار برای فتنه‌انگیزی بین کشور‌های منطقه طراحی می‌شود + ویدئو

سخنگوی وزارت خارجه گفت: شایعه صحبت وزیر خارجه درباره خطرناک بودن دولت اسلامی سوریه صحت ندارد.
بقایی: شایعه صحبت آقای عراقچی درباره خطرناک بودن دولت اسلامی سوریه صحت ندارد؛ این قبیل اخبار برای فتنه‌انگیزی بین کشور‌های منطقه طراحی می‌شود + ویدئو


اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران گفت: شایعه صحبت وزیر خارجه درباره خطرناک بودن دولت اسلامی سوریه صحت ندارد.

او در ادامه افزود: این خبر از آن خبرها و گزارش هایی است که از همان ابتدا می توان در اصالت آن تردید کرد.

بقایی گفت: این خبری که زده شده، مطلقا درست نیست. راه راستی آزمایی آن هم راحت است. شما می توانید به اصل مصاحبه های وزیر خارجه و سخنان دیگر مقامات ما رجوع کنید و ببینید که این خبرها واقعا ساختگی است و برای فتنه انگیزی بین کشورهای منطقه طراحی می شود.

بقایی ادامه داد: این خبرها یکی دو تا هم نیست و با توجه به تحولات منطقه، می توان حدس زد که از چه منابعی ساخته و پرداخته می شود.

 

 

منبع: etemadonline-693595



عکس خوانده نمی‌شود