درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 تیر 1405

کد: 377435 | 26 مهر 1403 ساعت 00:39

بقایی: ایران هیچ علاقه‌ای به بازی با آتش ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس ضمن درج تصویر صدراعظم و وزیر خارجه آلمان و هشدار آنها به ایران نوشت: جناب! ایران هیچ علاقه‌ای به بازی با آتش ندارد (برخلاف نایب شما در منطقه)؛ برعکس، ایران در حال تلاش برای خاموش کردن آتشی است که با سلاح‌های اهدایی شما به اسرائیل برافروخته شده است. 
بقایی: ایران هیچ علاقه‌ای به بازی با آتش ندارد


 اسماعیل بقایی بامداد پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳ در در شبکه ایکس نوشت:

جناب! ایران هیچ علاقه‌ای به بازی با آتش ندارد (بر خلاف نایب شما در منطقه)؛ برعکس، ایران در حال تلاش برای خاموش کردن آتشی است که با سلاح‌های اهدایی شما به اسرائیل برافروخته شده است.

هشدار دادن شما به نحو زننده‌ای مزورانه است!

 کسانی که شریک جرم هستند و نسل کشی، جنایات جنگی، کشتار بی‌گناهان و نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی را توجیه می‌کنند، هیچ شأن و جایگاه اخلاقی برای وعظ کردن ندارند.

ضمنأ سخنان شما زخم کهنه‌ای را باز می‌کند که سلاح‌های شیمیایی اهدایی شما به صدام در دهه ۱۹۸۰ بر جسم و جان مردم ما بر جای گذارده است.

بقایی: ایران هیچ علاقه‌ای به بازی با آتش ندارد

منبع: fararu-787290



عکس خوانده نمی‌شود