درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 182865 | 27 آذر 1401 ساعت 10:25

انعقاد قرارداد برای نگهداری پیروز در تهران

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش گفت: قراردادی برای نگهداری پیروز در پردیسان تهران تا فروردین ۱۴۰۲ منعقد شده است و مشکل مالی برای نگهداری پیروز وجود ندارد.
انعقاد قرارداد برای نگهداری پیروز در تهران


غلامرضا ابدالی، سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر، درباره ماجرای انتقال پیروز از تهران به توران اظهارداشت: مدتی پیش قراردادی بین دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش و پژوهشکده سازمان حفاظت محیط زیست برای نگهداری پیروز در پردیسان تهران منعقد شده است.

وی افزود: تاریخ اتمام این قرارداد تا فروردین سال ۱۴۰۲ است و پس از این تاریخ یا مجدد قرارداد تمدید و یا تصمیم دیگری اتخاذ خواهد شد.

ابدالی تاکید کرد: هیچ مشکلی در تأمین بودجه و اعتبار برای نگهداری پیروز در تهران وجود ندارد و فعلاً هم تصمیمی برای انتقال پیروز گرفته نشده است.

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش خاطرنشان کرد: انتخاب تیمارگر و پیمانکار بر عهده پژوهشکده سازمان حفاظت محیط زیست است و این مجموعه حفظ سلامت پیروز را بر عهده دارد.

منبع: mehrnews-5658231



عکس خوانده نمی‌شود