درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 470839 | 29 آذر 1404 ساعت 19:02

اجرای عملیات تعریض و آسفالت خیابان خوشنام در مشکین‌دشت

شهردار مشکین‌دشت از آغاز عملیات تعریض و آسفالت بخشی از خیابان خوشنام به‌عنوان یکی از معابر مهم ارتباطی منطقه خبر داد و بر نقش این پروژه در بهبود تردد و روان‌سازی ترافیک تأکید کرد.
اجرای عملیات تعریض و آسفالت خیابان خوشنام در مشکین‌دشت


به گزارش رویدادایران علی سلگی، شهردار مشکین‌دشت، از اجرای عملیات تعریض و آسفالت بخشی از خیابان خوشنام خبر داد و اظهار کرد: با توجه به نقش مهم این معبر که یکی از راه‌های ارتباطی بین دو استان و چهار شهر محسوب می‌شود، ساماندهی و تعریض خیابان خوشنام در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و در حال اجراست.

وی با اشاره به تأکید فرماندار شهرستان فردیس و پیگیری‌های مستمر شورای اسلامی شهر و شهرداری مشکین‌دشت افزود: تاکنون تملک چند پلاک و معبر در این مسیر انجام شده و اقدامات قانونی لازم برای بازگشایی مسیر و تملک مابقی املاک نیز در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

شهردار مشکین‌دشت در ادامه خاطرنشان کرد: پس از تکمیل فرآیند آزادسازی مسیر، عملیات زیرسازی و آسفالت خیابان خوشنام با هدف ارتقای ایمنی، بهبود عبور و مرور و افزایش کیفیت معابر شهری اجرا خواهد شد و این پروژه نقش مؤثری در روان‌سازی ترافیک و ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهد داشت.



عکس خوانده نمی‌شود