صفحه اصلي > ویژه استان ها - استان ها - اصفهان - اصفهان > ممنوعیت تردد در ۹ محور ورودی استان اصفهان اعمال می‌شود

ممنوعیت تردد در ۹ محور ورودی استان اصفهان اعمال می‌شود


1400/02/22 , 13:09. نويسنده: hedieh.khani

حجت‌الله غلامی در خصوص آخرین وضعیت محدودیت‌های کرونایی در ایام عید فطر در استان اصفهان، اظهار کرد: با توجه به نزول منحنی‌ها و عبور از پیک چهارم تنها ۲ شهرستان دهاقان و شهرضا قرمز بوده و مابقی در وضعیت نارنجی و زرد است.

وی در خصوص برپایی نماز عید سعید فطر افزود: مقرر شد با توجه به جلوگیری از تجمعات نماز در مصلی‌ها برگزار نشود و نماز در محل روباز مدارس، مساجد، حیاط مدارس و یا میادین ورزشی روباز برگزار شود.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در استان اصفهان در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تصریح کرد: توصیه می‌شود که نمازگزاران وسایل شخصی مانند مهر، زیرانداز و سجاده را برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا همراه خود داشته باشند.

غلامی تصریح کرد: شهروندان از دید و بازدیدها و دورهمی‌ها و ورود به پارک‌ها پرهیز کنند و شهرداری اصفهان از تجمع در پارک‌های شهری جلوگیری می‌کند.

وی تاکید کرد: ممنوعیت تردد در ۹ ورودی مهم استان از امروز به مدت پنج روز با کمک نیروی انتظامی، سپاه و ارتش و سایر دستگاه‌های ذیربط در محل‌های خاص اعمال می‌شود.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در استان اصفهان ادامه داد: در شهرستان‌ها سفرها تنها در داخل محدوده شهرستان‌ها انجام می‌شود و سفر به استان‌ها و سفرهای بین شهرستانی هم نخواهیم داشت و در تعطیلات عید سعید فطر به طور کلی ممنوعیت سفر اجرا می‌شود و امیدوار هستیم در این چند روزی که محدودیت‌ها برگزار می‌شود شهروندان سفر نکنند،

وی خاطرنشان کرد: در محورهای اصلی استان علاوه بر حضور فیزیکی نیروی انتظامی بیش از ۱۳۲ دوربین ثبت تخلف از دیروز به مدت ۵ روز در سطح شبکه راه‌های استان فعال بوده و جرایم را به صورت غیرمحسوس ثبت می‌کنند همچنین چنانچه خودروهای غیربومی در سطح شهر مشاهده شوند توسط پلیس راهور علاوه بر جرایم متعلقه خودرو تا ۲۵ اردیبهشت توقیف می‌شوند.


بازگشت