صفحه اصلي > گلستان > مدارس نوساز استان گلستان با پنل های خورشیدی افتتاح خواهند شد

مدارس نوساز استان گلستان با پنل های خورشیدی افتتاح خواهند شد


1404/01/19 , 08:44. نويسنده: ruydad.golestan

وحید فراهی در نشست با مدیران شرکت توزیع برق گلستان گفت : مدارس گلستان در استفاده از انرژی سبز و پاک جزو استانهای پیشرو در کشور می باشد.

وحید فراهی گفت: در چند سال اخیر با کمک خیرین بزرگوار از جمله بنیاد علمی آموزشی قلم چی تعدادی پنل خورشیدی در سه مدرسه نیکان مینودشت، شهید جوزاک روستای اوچ تپه آق قلا ، و کماسی گرگان نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس ، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

فراهی ترویج استفاده از انرژی های پاک، کمک به کاهش در مصرف و هزینه ها از اهداف نصب این سلولهای برق خورشیدی در مدارس عنوان کرد و گفت: نصب سلولهای برق خورشیدی در مدارس، بهترین شیوه اطلاع رسانی در مدارس برای ترویج فرهنگ استفاده از انرژی های نو در جامعه است.

فراهی  بیان کرد: اداره کل نوسازی مدارس گلستان با عزم جدی و آمادگی کامل ، جهت کاهش ناترازی برق به همراه و مشارکت خیرین با قدرت تمام قدم بر خواهد داشت.


بازگشت