صفحه اصلي > ورزشی > خیال استقلالی‌ها راحت؛ خبری از تهدید نیست

خیال استقلالی‌ها راحت؛ خبری از تهدید نیست


1403/10/18 , 11:48. نويسنده: HodHod

طی یک دو روز گذشته این شایعه مطرح شد که پیتسو موسیمانه برای دریافت مطالباتش به باشگاه استقلال نوتیس داده و ممکن است به زودی قراردادش را به صورت یک طرفه فسخ کند که با توجه به اظهارات خود موسیمانه و ابراز علاقه برای ادامه کار و زندگی در ایران، مشخص بود این شایعه واقعی نیست.

بااینحال براساس پیگیری‌ها مشخص شد باشگاه استقلال که مطالبات کلیه اعضای خارجی تیم را همزمان پرداخت کرده برای پرداخت پول به موسیمانه دچار مشکل شده است. چراکه شماره حساب معرفی شده از جانب سرمربی تیم به دلیل تحریم‌ها دچار مشکل شده است.

به نقل از فارس، این درحالیست که باشگاه استقلال در ابتدا اقدام به واریز پول به شماره حساب معرفی شده می‌کند اما به خاطر مشکل تحریم‌ها حدود نیمی از این پول به حساب موسیمانه واریز می‌شود. به این ترتیب باشگاه استقلال از او شماره حساب دیگری درخواست می‌کند تا باقی مانده پول را نیز واریز کند. موسیمانه نیز شماره حساب دیگری را معرفی کرده و قرار است طی ۲۴ ساعت آینده این پول واریز شود.

ضمن اینکه براساس پیگیری‌ها مشخص شد موسیمانه هیچ تهدید یا اعتراضی نسبت به این ماجرا نداشته و نوتیسی نیز به باشگاه نداده است.

۲۵۱۲۵۶

منبع: khabaronline-2007541


بازگشت