صفحه اصلي > گلستان > شهرداری گرگان در کاشت درخت 2 برابر فراتر از برآورد عمل کرده است

شهرداری گرگان در کاشت درخت 2 برابر فراتر از برآورد عمل کرده است


1402/09/11 , 16:03. نويسنده: ruydad.golestan

سید محمدرضا سیدالنگی در مراسم اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت بیان کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی در سال های اخیر، اهمیت به توسعه فضای سبز شهری با هدف توسعه هوای پاک و کاهش آلودگی هوا بیش از پیش شده است.

سیدالنگی افزود: شهرداری گرگان در راستای توسعه فضای سبز، سازمان سیما، منظر و فضای سبز را مکلف کرده است در سال جاری ۶ هزار اصله درخت را غرس کند.

وی تصریح کرد: با این وجود هم اکنون این آمار از این تعداد فراتر رفته و کاشت ۱۲ هزار اصله درخت تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد.

سیدالنگی بیان کرد: در راستای ترغیب شهروندان به توسعه فضای سبز شهری و تلطیف هوا، حداقل ۵ درصد عرصه مسکونی به فضای سبز اختصاص می یابد و شهروندانی که بیش از این میزان درخت غرس کنند شامل برنامه های تشویقی خواهند شد.


بازگشت