درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 23 آذر 1404

کد: 83451 | 16 مرداد 1400 ساعت 09:44

ابتلای قریب به ۴۰۰۰ یزدی به کرونا در هفته اخیر

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در یک هفته اخیر تعداد سه هزار و ۸۵۲ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.
ابتلای قریب به ۴۰۰۰ یزدی به کرونا در هفته اخیر


دکتر «ابراهیم سلمانی» تصریح کرد: در هفته گذشته، هفت هزار و ۸۱۱ نمونه  از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در استان یزد گرفته شد که از این تعداد نمونه گرفته شده، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی سه هزار و ۸۵۲  بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.
وی همچنین افزود:  متاسفانه در هفته گذشته، ۳۹ یزدی قربانی کرونا شدند.
این مسئول اظهار کرد: در یک هفته اخیر مجموعاً یک هزار و ۳۱۵ بیمار جدید در بیمارستان های استان پذیرش شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، سلمانی مهمترین راه قطع زنجیره انتقال کرونا را ماندن در خانه دانست و تاکید کرد: از همشهریان  می خواهیم هشدارها را جدی بگیرند  و تا حد امکان و برای کارهای غیرضروری از منزل خارج نشوند.


عکس خوانده نمی‌شود